Assistent Accountant

Assistent Accountant

Je hebt een aantal jaar werkervaring in de accountantspraktijk en wilt werken aan een brede klantenportefeuille met veel verantwoordelijkheid. Visser & Visser is een top 30 accountantskantoor en geeft jou de kans om je verder te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Als Assistent Accountant op onze vestiging in Oud-Beijerland verricht je werkzaamheden voor een divers pakket aan mkb-klanten. Zij vertrouwen erop dat hun zaken financieel en beheersmatig perfect in orde zijn, van het up-to-date houden van hun administratie, het samenstellen van jaarrekeningen tot het zorgen voor tussentijdse rapportages. Daarbij maak je gebruik van de moderne dashboards die wij samen voor hen hebben ingericht. Je ontzorgt de teamleider en natuurlijk de klanten door cijfers van hoge kwaliteit op te leveren. Samen met je collega’s van de administratie, relatiebeheerders, cliëntadviseurs en andere disciplines, werk je mee aan het succes van jouw ondernemers.

Wie ben je?

Jij streeft naar complete ontzorging van jouw klanten en geeft hen al je aandacht. Je bent pas tevreden als de klant dat is en je laat daarbij een proactieve, betrokken en ondernemende instelling zien.

Waar kun je op rekenen?

Je komt terecht in een omgeving die de veelzijdigheid van een uiteenlopende klantenportefeuille combineert met veel aandacht voor jouw ontwikkeling en begeleiding. Op termijn heb je mooie doorgroeimogelijkheden. We kennen tal van groei- en carrièrepaden, ondersteund met opleidingen, trainingen en behulpzame collega’s. Jouw nieuwe functie wordt gekenmerkt door brede dienstverlening, veel eigen verantwoordelijkheid en een menselijke benadering van zowel klanten als collega’s.

Visser & Visser: full service met aandacht

Ook dit jaar zijn we weer een sterke stijger, op inmiddels plaats 23, in de Top 30 van accountantskantoren door Accountancy Vanmorgen. Dat lukt alleen maar met tevreden klanten en enthousiaste medewerkers. Overigens zorgt werken bij een gezond en groeiend bedrijf voor mooie carrièrekansen.

Onze ruim 390 medewerkers zijn meer dan de som der delen. We geloven met hart en ziel dat we samen verder komen. Samen met elkaar en samen met onze klanten: organisaties met vijf, vijftig of vijfhonderd medewerkers en minstens zo gedreven als wij. We ondersteunen hen in alle aspecten van hun ondernemerschap, met inzet van onze professionaliteit en ons innovatief vermogen, maar vooral met bewuste en oprechte aandacht. Met dezelfde aandacht kijken we naar onze medewerkers. Want ons succes begint bij jouw talent.

Van medewerkers en stagiairs krijgen we de feedback dat er bij Visser & Visser een fijne werksfeer heerst, je bij ons geen nummer bent, er altijd ruimte is voor persoonlijke aandacht en oog voor de menselijke maat. Met een gemiddelde van 34 jaar zijn we een relatief jong bedrijf binnen de accountancy, en dat merk je. Het zit in onze aard om respectvol met elkaar, onze opdrachtgevers en ethische dilemma’s om te gaan. Zo houden we bijvoorbeeld ook in drukke tijden rekening met de mens achter de medewerker.

Wat je van ons kunt verwachten:

  • € 1.675 - € 2.935 o.b.v. fulltime dienstverband
  • 24 - 40 uur per week
  • 28 dagen o.b.v. fulltime dienstverband
  • Reiskostenvergoeding
  • Volledig verzorgde lunch
  • Vergoeding van je studie
  • Volop opleidings-, ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden
  • Laptop zodat je je werk naar eigen inzicht kunt indelen

Wat wij van jou verwachten:

  • 2-10 jaar relevante werkervaring
  • Je hebt een (bijna) afgeronde hbo-opleiding Accountancy/ Bedrijfseconomie
  • Ben je nog bezig met je hbo-opleiding Accountancy en wil je deze studie liever direct combineren met een baan op een accountantskantoor? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren.

Interesse? 

Reageren op deze vacature kan via de solliciteren button.
Eerst meer informatie? Neem dan contact op met Annick Begeer (Junior Adviseur HRM) via 0611946473 of hr@visser-visser.nl.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, € 1.500 - € 2.000, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Assistent Accountant, Consultancy, Financiele Administratie, Zuid-Holland