Accountant Internationaal

Accountant Internationaal

Ken jij als (aankomend) accountant alle ins en outs van het accountancyvak en beschik je ook nog over teamgevoel en ondernemerschap? Wil je bovendien werken bij een innovatief kantoor dat gericht is op de toekomst? Dan hebben wij elkaar gevonden!

Wat ga je doen?

Met ons kantoor in Rotterdam of Amsterdam als uitvalbasis, werk je als accountant in teamverband en bouw je mee aan de ontwikkeling van onze praktijk in de regio. Je stelt jaarrekeningen op en helpt je klanten hun (financiële) administratie te organiseren en te verbeteren. Ook initieer en realiseer je het opstellen van tussentijdse rapportages. Je inspireert en hebt oog voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling van collega’s. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vak, zorg jij ervoor dat je onze klanten proactief kunt adviseren. Jouw doel: alle processen soepel laten lopen en cliënten ontzorgen door het aanleveren van tijdige en juiste informatie en met tal van bedrijfseconomische en fiscaal-juridische zaken. Als teamleider zorg je ervoor dat het team iedere dag opnieuw werkt aan verbetering van onze dienstverlening en resultaten boekt.

Wie ben je?

Je bent gestructureerd en vaktechnisch onderlegd. Analytisch en planmatig sterk. Met jouw organisatorische en leidinggevende capaciteiten loopt het team op rolletjes. Je weet als geen ander je communicatieve en adviesvaardigheden in te zetten om bestaande relaties te onderhouden en nieuwe klanten te vinden. Je in het Engels uitdrukken is voor jou geen probleem.

Waar kun je op rekenen?

Werken in een leuk en enthousiast team dat jou alle ruimte biedt om je te ontwikkelen en initiatief te nemen. Met veel ambitie en het nodige gevoel voor humor werk je samen met je team aan het succes van de vestiging. 

Visser & Visser: full service met aandacht

Ruim 390 medewerkers die meer zijn dan de som der delen. We zijn ervan overtuigd dat we samen verder komen. Samen met elkaar en samen met onze klanten: ondernemers met vijf, vijftig of vijfhonderd medewerkers en minstens zo gedreven als wij. We ondersteunen hen in alle aspecten van hun ondernemerschap, met inzet van onze professionaliteit en ons innovatief vermogen, maar vooral met bewuste en oprechte aandacht. Met dezelfde aandacht kijken we naar onze medewerkers. Want ons succes begint bij jouw talent. 

Wat je van ons kunt verwachten:

  • € 4.375 - € 7.295 o.b.v. een fulltime dienstverband
  • 40 uur 
  • 28 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband
  • Verzorgde lunch op kantoor
  • Een leaseauto
  • Een laptop en telefoon

Wat wij van jou verwachten:

  • Meer dan vijf jaar ervaring in het vak en goed in staat om teamleider te zijn van een enthousiast team
  • HBO Accountancy of Bedrijfseconomische opleiding
  • Een (bijna) afgeronde opleiding AA of RA

Interesse? 

Reageren op deze vacature kan via de solliciteren button.
Eerst meer informatie? Neem dan contact op met Annick Begeer (Junior Adviseur HRM) via 0611946473 of hr@visser-visser.nl.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Amsterdam, Accountant AA, Bepaalde tijd, Parttime, Accountant RA, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, € 7.000 - € 10.000, Controlling, Financiele Administratie, Rotterdam