Assistent Accountant-Audit

Assistent Accountant-Audit

Wil jij hoogwaardige auditwerkzaamheden voor een brede klantenportefeuille combineren met de inzet van moderne tools en data-analyse? Bij een kantoor waar jouw ontwikkeling en welbevinden centraal staan?

Wat ga je doen?

Vanuit onze auditpraktijk in Barneveld bedienen 15 medewerkers een breed scala aan opdrachtgevers in het mkb, met zowel een nationale als internationale oriëntatie. Bij de audit- en assurancewerkzaamheden maken we gebruik van geavanceerde IT-tools en data-analyse. Daarmee onderscheiden we ons al, maar we kunnen de verwachtingen echt overtreffen met jouw persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Zowel voor de klanten als in de begeleiding van de junior Assistent-Accountants in jouw team. We hechten waarde aan jouw mening en natuurlijk aan jouw ontwikkeling.

Wie ben je?

Je bent ambitieus, kwaliteitsbewust en je hebt een professioneel kritische houding. Eigenschappen die je op een enthousiaste wijze inzet en combineert met liefde voor cijfers en IT. Dat je in de controleperiode tussen januari en juni soms flink moet doorhalen vind je geen bezwaar.

Waar kun je op rekenen?

Je krijgt de kans om nog beter te worden in datgene waar je al goed in bent. Daarom nemen wij niet alleen jouw opleiding tot RA op Nyenrode voor onze rekening, maar bieden we je vooral afwisselend en leerzaam werk in een team dat is gefocust op betrokkenheid, kwaliteit en innovatie. Door onze werknemers zijn wij voor het tweede jaar op rij beloond met het Beste Werkgevers Keurmerk. Wil jij aan de slag bij een werkgever die je waardeert en serieus neemt? Dan zit je bij Visser & Visser goed!

Visser & Visser: full service met aandacht

390 medewerkers die meer zijn dan de som der delen. We geloven met hart en ziel dat we samen verder komen. Samen met elkaar en samen met onze klanten: ondernemers met vijf, vijftig of vijfhonderd medewerkers en minstens zo gedreven als wij. We ondersteunen hen in alle aspecten van hun ondernemerschap, met inzet van onze professionaliteit en ons innovatief vermogen, maar vooral met bewuste en oprechte aandacht. Met dezelfde aandacht kijken we naar onze medewerkers. Want ons succes begint bij jouw talent.

Wat je van ons kunt verwachten:

  • € 2.305 - € 3.515 o.b.v. fulltime dienstverband
  • 32 - 40 uur
  • 28 vakantiedagen o.b.v. fulltime dienstverband
  • Leaseauto
  • Lunch op kantoor
  • Audit meetings binnen onze eigen Audit Academy
  • Laptop en mobiel

Wat wij van jou verwachten:

  • Afgeronde bachelor Accountancy of Bedrijfseconomie
  • 3-5 jaar ervaring binnen de Auditpraktijk

Interesse? 

Reageren op deze vacature kan via de solliciteren button.
Eerst meer informatie? Neem dan contact op met Ruth Vlot (Adviseur HRM) via 06-57239985 of hr@visser-visser.nl.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, Audit, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Assistent Accountant, Auditor, Financiele dienstverlening, Utrecht, Gelderland