Junior assistent accountant, ook voor duaal/deeltijd studenten mogelijk

Bedrijfsomschrijving

Wil je graag werken bij een betrokken accountantskantoor, waar er aandacht is voor klant én medewerker? Er is een gezellige informele sfeer op het kantoor, waarin collega's altijd voor elkaar klaar staan. De organisatie telt bijna 25 medewerkers, die de klant ontzorgen op alle vlakken. De klant kan op ieder moment terecht bij een van de medewerkers met zijn of haar vraag. Wil je graag verder studeren? Ook dat is mogelijk, waarbij er rekening wordt gehouden met de balans werk - studie - privé.

Functieomschrijving

Ben je nog aan het studeren (duaal / deeltijd), maar wel op zoek naar een nieuwe uitdaging? In deze functie van junior assistent accountant leer jij de kneepjes van het vak en houdt jij je vooral bezig met het samenstellen van eenvoudige jaarrekeningen en het opstellen van aangiften. Je bent continu jezelf aan het ontwikkelen, mede door studie maar ook door de ervaring die je opbouwt. Overigens kan je bij dit kantoor de nodige begeleiding verwachten, want ook willen ze dat jij (door)groeit!

Functie-eisen

Wat verwachten we van jou voor deze junior assistent accountant functie? Enthousiasme, collegialiteit en een gezonde dosis nieuwsgierigheid. De minimale eis is een afgerond HBO diploma richting Accountancy, maar studeer je in duale of deeltijd vorm deze studie; ook dan nodigen we jou uit om te reageren. De uren zijn in combinatie met studie te bespreken, dus vanaf 24 uur.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Junior Assistent Accountants.  
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant.

Tags: junior assistent accountant, HBO, Accountancy, afgerond, duaal, deeltijd, samenstelpraktijk, samenstellen, jaarrekening, vacature, Nijmegen, Gelderland, solliciteren, accountantskantoor, regionaal.

Wij bieden

Bij een afgeronde opleiding HBO kun je denken aan een salaris tussen €1900 - €2200 bruto per maand.

Bezoek www.rousch.nl voor meer informatie over de vacature Junior assistent accountant, ook voor duaal/deeltijd studenten mogelijk of solliciteer online op de vacature Junior assistent accountant, ook voor duaal/deeltijd studenten mogelijk.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, € 2.000 - € 3.000, HBO, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Gelderland