Manager Audit

Manager Audit 

Je bent toe aan een leidende rol in een sterk groeiende organisatie, en vind dat het leveren van kwaliteit en het welbevinden van medewerkers (en jouzelf) twee kanten van dezelfde medaille zijn. Visser & Visser is uitgeroepen tot de beste werkgever in de categorie financiële dienstverlening en geeft jou de kans om door te groeien naar de functie van Senior Manager Audit.

Wat ga je doen?

Vanuit ons open, moderne en snelgroeiende kantoor in Barneveld bedienen we met circa 20 Audit-collega’s een breed en afwisselend pakket aan ondernemers in het MKB (handel, productie en dienstverlening), IT, zorg, horeca, et cetera. Je gaat met je eigen team naar onze klanten toe om controleopdrachten uit te voeren en hen te adviseren over interne beheersing. Daarbij maak je gebruik van geavanceerde IT-tools en de mogelijkheden van data-analyse, ondersteund door onze eigen Data Intelligence Unit.. 

Je benut je verantwoordelijkheid voor klant, team, budget, planning en dossiers om echt toegevoegde waarde te leveren. Jouw aandacht voor ontwikkeling van de praktijk zien we terug in de manier waarop je de veranderende regelgeving bijhoudt, de goede ideeën die je inbrengt en in de wijze waarop je je medewerkers begeleidt, zowel in een inhoudelijke als mentorrol.

Wie ben je?

Jouw liefde voor cijfers en IT gaat samen met een focus op kwaliteit, wat blijkt uit tevreden klanten en tevreden teamleden. Allemaal kunnen ze op jouw aandacht rekenen, ook als het wat drukker is. Je stuurt je team doelgericht aan en als er een knoop moet worden doorgehakt doe je dat zonder aarzelen. 

Waar kun je op rekenen?

Je krijgt een zeer divers pakket aan klanten, MKB-ondernemers met zowel een nationale als internationale oriëntatie. We geven je alle ruimte om je werk voor hen zelfstandig uit te voeren. Als jij weet waar je voor staat, hebben wij voor jou de mogelijkheden om je visie in een groeiende praktijk werkelijkheid te laten worden. 

We bieden je interessant en afwisselend werk met mooie doorgroeimogelijkheden. ­­­We kennen tal van groei- en carrièrepaden, ondersteund met opleidingen, trainingen en behulpzame collega’s.

Visser & Visser: full service met aandacht

Ook dit jaar zijn we weer een sterke stijger, op inmiddels plaats 22, in de Audit Top 30 van Accountancy Vanmorgen. Dat lukt alleen maar met tevreden klanten en enthousiaste medewerkers. Overigens zorgt werken bij een gezond en groeiend bedrijf voor mooie carrièrekansen. 

De Business Unit Audit bestaat landelijk uit 60 medewerkers, 40 in Dordrecht en 20 in Barneveld, en is onderdeel van Visser & Visser Corporate met ruim 390 collega’s en een diversiteit aan disciplines. Onze medewerkers zijn meer dan de som der delen. We geloven met hart en ziel dat we samen verder komen. Samen met elkaar en samen met onze klanten: organisaties met meestal vijftig tot vijfhonderd medewerkers en minstens zo gedreven als wij. We ondersteunen hen in alle aspecten van hun ondernemerschap, met inzet van onze professionaliteit en ons innovatief vermogen, maar vooral met bewuste en oprechte aandacht. Met dezelfde aandacht kijken we naar onze medewerkers. Want ons succes begint bij jouw talent.

Van medewerkers en stagiairs krijgen we de feedback dat er bij Visser & Visser een fijne werksfeer heerst, je bij ons geen nummer bent, er altijd ruimte is voor persoonlijke aandacht en oog voor de menselijke maat. Met een gemiddelde van begin dertig zijn we een relatief jong bedrijf binnen audit, en dat merk je. Het zit in onze aard om respectvol met elkaar, onze opdrachtgevers en ethische dilemma’s om te gaan. Zo houden we bijvoorbeeld ook in drukke tijden rekening met de mens achter de medewerker.

Wat je van ons kunt verwachten:

  • € 3.620 - € 6.150 o.b.v. fulltime dienstverband
  • 40 uur per week (bij afgestudeerde kandidaten is 32 uur eventueel bespreekbaar)
  • 28 vakantiedagen o.b.v. fulttime dienstverband
  • Leaseauto en gemakkelijk parkeren op dagen dat je op ons kantoor werkt
  • Volledig verzorgde lunch op dagen dat je op ons kantoor werkt 
  • Binnen Audit hebben we de commissie ‘Veerkracht’ voor vitaal werken 
  • Audit Meetings, vaktechnische bijeenkomsten met alle collega’s en onze eigen Audit Academy 
  • Telefoon en laptop + flexibele werktijden en mogelijkheden om in beperkte mate thuis te werken (zijn mede afhankelijk van mogelijkheden bij de opdrachtgever en binnen het team)

Wat wij van jou verwachten:

  • VWO, HBO of WO en Masterfase RA afgerond of (studerend voor) de Postmaster RA
  • Zes tot negen jaar werkervaring
  • Ervaring met MKB
  • Het soepel en effectief oppakken van jouw mentorrol
  • Affiniteit met de zorgsector of internationale organisaties vinden we interessant
  • Liefde voor het vak en focus op kwaliteit

Interesse? 

Reageren op deze vacature kan via de solliciteren button.
Eerst meer informatie? Neem dan contact op met Ruth Vlot (Adviseur HRM) via 06-57239985 of hr@visser-visser.nl.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, Audit, HBO, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, > 10 jaar, Auditor, Controlling, Financiele dienstverlening, Utrecht, Gelderland