Fiscalist Loonheffing

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

(Sluitingsdatum: 23-04-2021 om 12:.00 uur) Je kent de ins & outs en de actualiteiten van de relevante wet- en regelgeving, waaronder WKR, IKB en de gewijzigde wetgeving rond flexibele arbeid
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt voor tijdelijke en vaste vacatures, voornamelijk binnen de overheid. Wij werken samen met Freelancers, ZZP’ers, detacheringsbureaus en sollicitanten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband met flexibele uren. Je krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven een terugkoppeling. Heb je geen terugkoppeling ontvangen? Laat het ons direct weten, dan is er écht iets misgegaan en zullen we er alles aan doen om dit te herstellen.


Functieomschrijving

 

Startdatum: 17-05-2021
Einddatum: 17-05-2022
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 12
Sluitingsdatum: 23-04-2021 om 12:00 uur

 

Servicepunt 71 is op zoek naar een Fiscalist Loonheffing.

Werkzaamheden
Je kent de ins & outs en de actualiteiten van de relevante wet- en regelgeving, waaronder WKR, IKB en de gewijzigde wetgeving rond flexibele arbeid. Je bent een actieve en energieke collega die het leuk en uitdagend vindt om vraagstukken, in nauwe samenwerking met zowel je collega’s fiscalisten / financials als klanten, op te lossen. Je bent een aanpakker, die ook in een niet-gespreid bedje uit de voeten kan. Je kunt een fiscaal vraagstuk beoordelen en van een helder, voor niet-fiscalisten begrijpelijk advies, voorzien. Je schakelt snel en van nature met collega’s van de personeels- en salarisadministratie, de financiële administratie en interne controle. Je stemt af met de Belastingdienst en andere externe partijen.

Achtergrond
SP71 is sinds 2012 de gezamenlijke bedrijfsvoering organisatie voor de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude. Vanaf de start lag vooral het accent op efficiency, kwaliteit en het verminderen van kwetsbaarheid en is ingezet op standaardisatie/harmonisatie en een zakelijke leveranciers-klant verhouding ontstaan. In 2016 is een nieuwe strategische koers vastgesteld door de deelnemers, waarbij werd ingezet op het door ontwikkelen naar (strategisch) partnerschap, nabijheid en aandacht voor lokaliteit. Dit is gepaard gegaan met het invoeren van een andere governance, waarbij de gezamenlijke gemeentesecretarissen (Strategie Groep Bedrijfsvoering (SGB)) een positie hebben gekregen, die meer overeenkomt met de positionering van de algemeen directeur in een individuele gemeente t.o.v. zijn/haar directeur bedrijfsvoering.

Extra informatie
Optie tot verlenging van 3 jaar


Functie-eisen

 

  • Beschikbaar per genoemde startdatum en aantal werkuren in de week
  • Afgeronde WO- diploma op het gebied van fiscaal recht
  • Minimaal 6 jaar relevante werkervaring als fiscalist Loonheffing
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring met adviseren binnen een gemeentelijke organisatie
  • 5 Minimaal 2 jaar werkervaring als fiscaal adviseur vanuit een bedrijfsvoering organisatie
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving, waaronder WKR en IKB

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: WO, Parttime, Detachering, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Randstad, Financieel Medewerker, Overheid