Allround financieel administratief medewerker

Allround financieel administratief medewerker
Dordrecht, 36 uur per week

Met jouw kritische blik, scherp oog voor details en vanuit een signalerende rol, lever jij een actieve bijdrage aan de verdere professionalisering van onze financiële administratie!

Wat ga je doen?
Als allround financieel administratief medewerker ben jij de welkome aanvulling voor het gehele team. Je bent breed inzetbaar over de gehele linie en medeverantwoordelijk voor alle financieel administratieve processen binnen de organisatie. Je schakelt snel en neemt ook makkelijk werkzaamheden van collega's over. Uitgangspunt is dat de werkzaamheden gestructureerd, transparant, planmatig en efficiënt plaatsvinden. De werkzaamheden binnen de financiële administratie betreffen o.a.:

  • Grootboek beheer.
  • Activa beheer.
  • Debiteuren- en crediteurenadministratie, zoals het controleren, journaliseren, inboeken van facturen, klaarzetten van betalingen.
  • Debiteurenbewaking.
  • Het verwerken van financiële transacties.
  • Beheer van geldstromen.
  • Diverse overige administratieve werkzaamheden.


Door jouw professionele houding, lever je een bijdrage aan de doorontwikkeling van ons team en breng je verdieping aan in de werkzaamheden. Je levert graag kwalitatief hoogwaardig werk en denkt actief mee over mogelijke verbeteringen in het financieel administratieve proces.

Wat neem je mee?

  • Een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op mbo-niveau (mbo Bedrijfsadministratie of vergelijkbaar).
  • Minimaal 2 jaar gerichte werkervaring in het uitvoeren van een (vrijwel) volledig geautomatiseerde administratie en bekend zijn met een fabrieksboekhouding.
  • Ervaring met week- en maandrapportages (o.a. liquiditeitsplanning en overige rapportages).
  • Ruime ervaring met MS Office.
  • Kennis en ervaring met de BBV is een pre.


Gedreven, accuraat en analytisch! Dit zijn eigenschappen waar jij jezelf volledig in herkent. Overzicht en oog voor details zijn daarbij essentieel. Je adviseert en stelt prioriteiten. Waar nodig spring je bij op de inhoud en het eindresultaat. Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift en weet deze ook goed af te stemmen op de ontvanger.

Waar kom je te werken?
Je gaat aan de slag in een open, gezellig team met 6 andere collega's. Iedereen wordt ingezet op zijn of haar kracht. Daarnaast werken we nauw samen met de collega’s van P&C als wel collega’s van de verschillende bedrijfsonderdelen.

Drechtwerk is dé dienstverlener van de Drechtsteden in het ontwikkelen en ondersteunen naar werk. Wij organiseren werkplekken voor mensen die zich niet op eigen kracht op de arbeidsmarkt kunnen redden. Ze worden begeleid om in het reguliere bedrijfsleven arbeidsplaatsen in te vullen. Dit gebeurt veelal via individuele of groepsdetachering. Wij zijn volop in ontwikkeling en werken actief samen met verschillende bedrijven en overheidsorganisaties binnen de Drechtsteden.

Wat bieden we jou?
Een uitdagende, brede financieel administratieve functie voor 36 uur per week. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Het salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring. Inschaling vindt plaats in schaal 7 met een maximum van € 3.176, - bruto. Afhankelijk van diverse factoren is een arbeidsmarkttoelage bespreekbaar.

Je krijgt bij ons uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van pensioen, verlofregelingen, reiskosten en studiefaciliteiten. Ook beschik je over een Individueel Keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen of er verlofuren van te kopen.

Solliciteren of meer weten?
Ben je enthousiast geworden? Reageer dan via het sollicitatieformulier. Voor aanvullende informatie of vragen mag je contact opnemen met Fred Rensman, personeelsadviseur, op het telefoonnummer 078-652 54 56. Voor vragen over de W&S procedure mag je contact opnemen met team Werving via 078 - 770 80 30.
Kijk ook op drechtwerk.nl voor meer informatie.

Solliciteren kan tot 10 mei a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Financieel Medewerker, Overheid