Junior assistent accountant

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een regionaal accountants- en belastingadvieskantoor voor het regionale MKB met 2 vestigingen. Door middel van een sterk netwerk bieden zij klanten binnen uiteenlopende branches een fullservice dienstverlening. Zij benaderen de klanten met een no-nonsense mentaliteit en ondersteunen hen op alle vlakken van de bedrijfsvoering. De cultuur is zakelijk, professioneel, maar gemoedelijk. Voor het kantoor in Venray zijn zij op zoek naar een junior assistent accountant voor de samenstelpraktijk.

 

Functieomschrijving

Als junior assistent accountant ga je administraties controleren, jaarrekeningen samenstellen en fiscale aangiften opstellen. Je richt de online administratie voor je klanten in, zodat zij op ieder gewenst moment op de hoogte zijn van de financiële stand van zaken binnen hun onderneming. Als assistent accountant maak je de tussentijdse cijfers op, lees je automatische journaalposten in en begeleid je je klant bij het gebruik van het online boekhoudpakket. Een heel leuk onderdeel van je functie, want je leert je klant kennen en kunt hiermee gaan werken aan je adviesvaardigheden. Je werkt dus niet alleen op kantoor, maar ook op locatie bij je klanten. Je wordt daarbij door ervaren (assistent) accountants begeleid.

Functie-eisen

Je hebt de opleiding HEAO-BE/AC of de opleiding WO Economie afgerond. Je hebt bij voorkeur al enige stage-ervaring of wat werkervaring opgedaan en wilt jezelf verder ontwikkelen bij een middelgroot MKB-kantoor. Ben je communicatief goed onderlegd en ben je klantgericht? Dan nodigen wij je graag uit voor een kop koffie om kennis te maken.

Wij bieden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed geregeld. Je krijgt een prima salaris, reiskostenvergoeding, overwerkregeling, pensioen en je opleiding wordt vergoed. Je krijgt als junior assistent accountant de mogelijkheid om door te groeien in je functie en jezelf te ontwikkelen tot accountant. Je gaat aan de slag in een jong en deskundig team, waarmee je ook regelmatig een borrel hebt. En omdat klanten allemaal in de regio zitten, verlies je weinig tijd aan reizen.

Heb je interesse of ontvang je graag meer informatie over deze functie van assistent accountant, dan kun je contact opnemen met Moniek Vinken via telefoonnummer 06-48522190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Junior assistent accountant of solliciteer online op de vacature Junior assistent accountant.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, HBO+, 1-3 jaar, € 2.000 - € 3.000, HBO, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Limburg, Noord-Brabant