Financieel Medewerker

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

(Sluitingsdatum: 12-04-2021 om 09:00 uur) Jouw belangrijkste taak wordt de diverse inhoudelijke werkzaamheden met betrekking tot de jaarrekening vanaf de accountantscontrole. Hierin ben je aanspreekpunt en stem je af met DOWR-FA. Daarnaast zijn er onder andere financiële taken op het gebied van de algemene uitkering, treasury, financiering administratie grondexploitaties en fiscaliteit.
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt voor tijdelijke en vaste vacatures, voornamelijk binnen de overheid. Wij werken samen met Freelancers, ZZP’ers, detacheringsbureaus en sollicitanten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband met flexibele uren. Je krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven een terugkoppeling. Heb je geen terugkoppeling ontvangen? Laat het ons direct weten, dan is er écht iets misgegaan en zullen we er alles aan doen om dit te herstellen.


Functieomschrijving

 

Startdatum:19-04-2021
Einddatum:31-08-2021
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week:32
Sluitingsdatum:12-04-2021 om 09:00 uur

 

Eén van de clusters van het team Bedrijfsvoering en Communicatie is Financiën. De zes medewerkers van dit cluster houden zich bezig met het ondersteunen en adviseren van de teams, de advisering en het opleveren van de P&C producten én het optimaliseren van financiële instrumenten. De financiële administratie (DOWR-FA) is ondergebracht bij één van de DOWR-werkorganisaties. Deze werkorganisaties verrichten diensten vanuit Deventer of Raalte, maar werken voor de drie DOWR-gemeenten. In verband met een verlofsituatie van één van de medewerkers zoeken wij voor de periode tot 1 september 2021 een nieuwe collega.


Wat ga je doen?
Jouw belangrijkste taak wordt de diverse inhoudelijke werkzaamheden met betrekking tot de jaarrekening vanaf de accountantscontrole. Hierin ben je aanspreekpunt en stem je af met DOWR-FA. Daarnaast zijn er onder andere financiële taken op het gebied van de algemene uitkering, treasury, financiering administratie grondexploitaties en fiscaliteit (btw, Bcf, Vpb).

Op verzoek van de opdrachtgever wordt deze interim opdracht alleen aangeboden o.b.v. een (tijdelijk) loondienstverband.
Factureren als ZZP'er is niet mogelijk aangezien er gevraagd wordt om de arbeid persoonlijk uit te voeren (geen vervangingsrecht) en er onder leiding en toezicht zal worden gewerkt. ZZP'ers dienen daarom tijdelijk (bij ons) op de payroll te komen.

 


Functie-eisen

 

  • HBO diploma op financieel/economisch terrein.;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als financieel medewerker binnen een gemeentelijke organisatie in de afgelopen 7 jaar;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in de afgelopen 7 jaar jaarrekening werkzaamheden.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Parttime, Detachering, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Financiele Administratie, Overheid