Senior Administratief Medewerker - Bolsius International B.V.

Bolsius is een Nederlands familiebedrijf opgericht in 1870, met ruim 1000 medewerkers in Europa. Wij zijn trots op ons 150-jarig bestaan en vakmanschap! Onze producten worden wereldwijd verkocht in meer dan 50 landen en bestaan uit een breed home deco assortiment van verschillende kaarsen, geur- en deco producten. Wij hebben een sterke focus op kwaliteit, innovaties en groei van het Bolsius merk in de verschillende segmenten.

Bolsius vindt het belangrijk aandacht te hebben voor diversiteit, inclusiviteit en gelijkheid. Elk mens is uniek. Wij willen dat iedereen zich welkom, veilig en geaccepteerd voelt, zeker als werknemer. Zo zijn wij ervan overtuigd dat aandacht voor deze onderwerpen leidt tot betere prestaties, andere perspectieven, innovaties en creativiteit. Wij streven naar een werkomgeving en cultuur waar iedereen zich prettig invoelt en zich optimaal in kan ontwikkelen. Onze kernwaarden zijn MAGIC: Mastering, Accessible, Grow, Inspire en Care. We share the magic of our flame; with all of US. Come and join US!
 

Senior Administratief Medewerker


FUNCTIE
Als Senior Administratief Medewerker draag je actief bij aan de realisatie van een tijdige en juiste crediteuren- en algemeen financiële administratie. Je werkt voor de West-Europese Bolsius organisatie, inclusief private label. Jouw functie valt onder de Group Financial Controller, je rapporteert en maakt onderdeel uit van de afdeling financiële administratie.

TAKENPAKKET
In deze functie ben je verantwoordelijk voor:

  • Het verwerken en registreren van inkomende facturen en het toewijzen hiervan aan de juiste grootboekrekeningen.
  • Het bijhouden van de crediteurenadministratie en het leveren van een bijdrage aan het op tijd betaalbaar stellen van de facturen.
  • De coördinatie van de wekelijkse betalingen, inclusief de IC-transacties.
  • Het afstemmen van de financiële verhoudingen binnen de groep, de communicatie daarover en de vastlegging hiervan.
  • De BTW-aangiften voor de entiteiten waarvoor in Schijndel de administratie wordt gevoerd, inclusief intracommunautaire meldingen.
  • De CBS-statistieken met financiële inhoud.
  • De juiste en tijdige beoordeling van de balansposities.
  • Het ondersteunen van maand- en jaarafsluitingen.
  • Het verbeteren van de administratieve processen in het ERP-pakket. Dit doe je samen met de coördinator van de afdeling.
  • De opvang van werkzaamheden van de afdeling bij afwezigheid van de Administrateur en/of het ondersteunen van de overige teamleden.


FUNCTIE-EISEN
Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding in een financieel/economische richting en een hbo werk- en denkniveau. Je beschikt over enkele jaren relevante werkervaring binnen een internationale organisatie. Nederlands, Engels en Duits beheers je goed in woord en geschrift. Ook ben je vertrouwd met automatisering (MS Office, ERP-pakket, JDEdwards is een pré). Je beschikt over de volgende persoonlijke eigenschappen: Je kunt goed samenwerken, bent kwaliteits- en klantgericht, gedisciplineerd en toont een grote dosis inzet. Je beschikt over de nodige organisatiesensitiviteit, bent een probleemoplosser die goed zijn eigen werk kan organiseren en de voortgang bewaakt.

BOLSIUS BIEDT
Een uitdagende functie in een prettige, inspirerende werkomgeving, met goede arbeidsvoorwaarden.

BELANGSTELLING?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier. Website: Meer informatie >>>

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, 5-10 jaar, Crediteuren Administratie, Financiele Administratie, Industrie/Techniek, Noord-Brabant, Financieel Medewerker