Finance Specialist

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Technomed is looking for new talent!
 

Finance Specialist

Locatie: Maastricht-Airport


Wie zijn wij:
Wij geloven dat technologie een grote impact kan hebben op het leven van patiënten. Daarom zijn we er trots op om op je zenuwen te werken! Onze producten transformeren namelijk een bio-elektrisch signaal van patiënt naar medische apparatuur om het zenuwstelsel van hersen- en spieractiviteiten te meten.

Technomed Engineering BV is onderdeel van de internationale Welcony groep. Welcony is een wereldwijde leider in neurotechnologie die duizenden onderzoekslaboratoria, klinieken, ziekenhuizen en universiteiten ondersteunt die zich richten op geestelijke gezondheid, hersenaandoeningen, cognitieve neurowetenschappen en neuromonitoring. Wij hebben vier merken en één missie: 'De beste minimaal invasieve neurotechnologie op de markt brengen voor onderzoekers, clinici en patiënten.’ Onze merken zijn:
Magstim - Transcraniële Magnetische Stimulatie (TMS), MagstimEGI - High-Density EEG, Technomed - Klinische Neurofysiologie en Neurosign - Neuromonitoring.

Deze positie is voor ons merk Technomed met het hoofdkantoor in Maastricht-Airport en een eigen productiefaciliteit in Indonesië. Je kunt rekenen op een plezierige, collegiale en uitdagende werksfeer, waarin onafhankelijkheid en zelfinitiatief worden gewaardeerd.

Hoe ziet jouw rol eruit?

 • Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het bijwerken van de hele financiële administratie;
 • Je doet dit op een efficiënte manier zodat de maandafsluiting in detail goed wordt afgerond en rapportage overzichten binnen de gestelde deadline afgerond zijn;
 • Je bent in de lead als het gaat om debiteurenmanagement;
 • Je verzorgt de BTW aangifte die je vooraf op de juiste manier weet te controleren;
 • Je hebt een actieve bijdrage in het verbeteren van processen en weet deze ook te vertalen in procedurele aanpassingen;
 • Je kunt interne audits houden of ondersteunt hierbij;
 • Diverse ah-hoc werkzaamheden i.s.m. de controller op het voorbereiden of analyseren van rapportages.


Wie ben jij?
Je werkt graag samen in een team. Je gaat een uitdaging niet uit de weg, je bent niet bang voor deadlines en je kunt goed werken onder druk in een dynamische omgeving.

Het is jouw passie om zaken te signaleren, de financiële verslaglegging goed en efficiënt te doen en bespreekt met collega’s de uitdagingen die je daarbij soms hebt en zoekt samen naar passende oplossing. Je bent een doorzetter en laat je niet snel uit het veld slaan. Jij weet waarvoor je staat.
 

 • Je kent Excel beter als je broekzak en ERP systemen zijn je ook niet vreemd.
 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding en bij voorkeur 3-5 jaren werkervaring;
 • Je bent resultaatgerichtheid en in staat is om zelfstandig te werken, maar ook weet wat een teamplayer is;
 • Je bent positief kritisch naar jezelf en naar je collega’s;
 • Je neemt verantwoordelijkheid, bent proactief en toont eigenaarschap;
 • Je hebt ervaring met ERP systemen, waarbij kennis van Microsoft Dynamics NAV een pré is;
 • Je hebt een goede kennis van Excel;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift;
 • Je bent bereid om jezelf verder te ontwikkelen.


Wat mag je verwachten van Technomed?
Een dynamische werkomgeving in een hard groeiende organisatie die in volle ontwikkeling is, gevestigd in een mooi bedrijfspand waarbij je dagelijks kunt kiezen of je zittend of staand wilt werken.

Wat is ons Technomed DNA?
Technomed heeft een open, informele cultuur met een enthousiast team en korte lijnen. Verantwoordelijkheid, resultaatgerichtheid en innovatie/creativiteit staan aan de basis van onze groeiende en lerende organisatie.

Interesse?
Stuur je CV en motivatiebrief via ons Online Sollicitatieformulier. Onze HR Manager onderhoudt het contact met je! Heb je inhoudelijke vragen over de vacature, neem dan contact op met onze Controller, Dave Delil, bereikbaar op +31 43 408 68 76. Website: Meer informatie >>>

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, Corporate Finance, Industrie/Techniek, Limburg, Financieel Adviseur, Financieel Medewerker