Business Controller Floriade

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

(Sluitingsdatum: 08-04-2021 om 09:00 uur) Als business controller ondersteun je het team financiën en de manager financiën. Je bent verantwoordelijk voor cost contol, je stelt begrotingen en prognoses op en levert een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het risicomanagement binnen Floriade.
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt voor tijdelijke en vaste vacatures, voornamelijk binnen de overheid. Wij werken samen met Freelancers, ZZP’ers, detacheringsbureaus en sollicitanten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband met flexibele uren. Je krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven een terugkoppeling. Heb je geen terugkoppeling ontvangen? Laat het ons direct weten, dan is er écht iets misgegaan en zullen we er alles aan doen om dit te herstellen.


Functieomschrijving

 

Startdatum:15-04-2021
Einddatum:15-7-2021
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week:24
Sluitingsdatum: 08-04-2021 om 09:00 uur

 

Vanaf het voorjaar van 2022 is Almere hét podium van de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Almere 2022. Zes maanden lang staat een gebied midden in de stad in het teken van de Groene Stad van de Toekomst. Met verrassende groene attracties, inzendingen van wereldsteden, landen en (inter)nationale bedrijven, een unieke bomen- en plantenverzameling en inspirerende evenementen. Floriade Almere 2022 belooft een bijzonder event te worden, waarbij bezoekers worden uitgedaagd om te ontdekken, geraakt te worden en vooral ook geïnspireerd te raken om groener en gezonder te leven: ‘Explore. Touch. Change.’ Na afloop van de expo wordt het terrein doorontwikkeld tot een groene en gezonde stadswijk.

Wie zijn wij?
Floriade Almere 2022 B.V. is speciaal aangesteld voor het realiseren van de wereldtuinbouwtentoonstelling in 2022. Een compact en flexibel team, dat met veel enthousiasme dagelijks werkt aan het realiseren van de expo. Een speciale editie in een stad van pioniers en een provincie op de bodem van de Zuiderzee. Je werkt in een inspirerende werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Naast dat het Floriadeterrein dagelijks in ontwikkeling is, geldt dit ook voor de expo organisatie.

Wat ga je doen?
Jij gaat het huidige team Financiën versterken en je gaat ondersteuning bieden aan de manager Financiën. Het is een klein team waar je breed wordt in gezet, maar je focus ligt op business control.

  • Je stelt maand- en kwartaalrapportage op
  • Je verzamelt en analyseert relevante stuurinformatie t.b.v. rapportages en beslissingsondersteuning van het management
  • Projectcontrol: opstellen van business cases en actief challengen van projectmanagers
  • Je bent verantwoordelijk voor cost control
  •  

Vergelijkbare zoekopdrachten: Parttime, Detachering, HBO, 3-5 jaar, MBO, Financiele Administratie, Flevoland, Financieel Adviseur, Overheid