Business Controller

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

CooIinvestments is een familiebedrijf dat zich bezighoudt met investeringen in bedrijven en vastgoed. Het gaat daarbij om directe investeringen in de sectoren FinTech, e-commerce en fashion en indirecte investeringen via diverse private equity partners. Bekende onderdelen zijn MS mode, America Today, V&D.nl, Tobedressed en Nationale Hypotheekbond. Roland Kahn is in 1979 gestart met de retailformule CoolCat, waaruit Cool Investments is ontstaan. Ondernemerschap heeft de basis gevormd voor onze bedrijven, en staat bij ons nog steeds bovenaan! Dit betekent iedere dag snel schakelen om samen het beste resultaat te bereiken, altijd met een sterke focus op onze (interne) klant. Onze cultuur kenmerkt zich door een gezellige, maar zeer pragmatische, resultaatgerichte instelling. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Diemen.

Om ons te helpen onze grote ambities waar te maken zijn per direct op zoek naar een:

Business Controller

Afwisseling is het sleutelwoord voor deze rol: je ondersteunt de aandeelhouders in de volle breedte op (vooral analytisch) financieel gebied. De belangrijkste onderdelen daarvan zijn:

Je bent actief betrokken bij onze new business: je doet markt- en deskresearch, vindt en analyseert acquisitietargets en maakt bedrijfswaarderingen, analyses van co-investments, maar ondersteunt ook bij de daadwerkelijke overnames. Dit doe je vooral vanuit financieel perspectief, maar ook op het gebied van Due Diligence en op juridisch vlak ben je scherp en denk je mee.

Voor zowel onze fintech als e-commerce bedrijven voer je controlling werkzaamheden uit. Ook voor onze fashion retailbedrijven maak je geregeld de nodige rapportages en analyses. Omdat je in deze rol veel schakelt tussen alle bedrijven, ben je continu op de hoogte van wat er speelt. Hierdoor signaleer je kansen en zorg je waar mogelijk voor synergie op financieel gebied.

Op het gebied van vastgoed houd je je vooral bezig met het maken van rendementsberekeningen voor investeringen in zowel nieuwe als bestaande panden.

Door de situatie met COVID-19 werken we nu vooral thuis, maar we hopen je later dit jaar geregeld op ons kantoor in Diemen te zien.

Wat breng je mee?
Je hebt een relevante wo-opleiding afgerond en je hebt een aantal jaar aantoonbare relevante ervaring. Ervaring binnen corporate finance, waarin je gewend bent verschillende bedrijven financieel te analyseren en beoordelen is een belangrijke pre.

Uiteraard ben je analytisch sterk, maar ook commercieel: je denkt in kansen voor onze bedrijven en weet deze inhoudelijk goed te onderbouwen. Communicatieve skills zijn daarnaast van belang: het schakelen met veel verschillende contactpersonen (zowel intern als extern) vormt een belangrijk onderdeel van deze functie.

Wat bieden wij jou?

  • Veel ruimte voor eigen initiatieven en een uitdagende functie in een jong, informeel en ambitieus bedrijf.
  • Een goed salaris op basis van jouw skills en competenties, prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een fantastisch kantoorpand, waar we elkaar hopelijk dit jaar weer vaker zullen treffen: een heerlijk restaurant met zonnige binnentuin, een bar voor een gezellige vrijdagmiddag en niet te vergeten: onze eigen gym.


Ben jij er klaar voor om met ons mee te bouwen en deze unieke ervaring toe te voegen op je cv? Kom dan Cool Investments versterken! Solliciteren kan via het sollicitatieformulier.
Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.coolinvestments.nl.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 5-10 jaar, Controlling, Utrecht, Business Controller, Groothandel/Detailhandel, Noord-Holland