Controller Bedrijfsvoering

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

(Sluitingsdatum: 01-04-2021 om 09:00 uur) Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen en bewaken van budgetten binnen de organisatie. Het accent van de werkzaamheden van de controller zal liggen op het domein bedrijfsvoering.
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt voor tijdelijke en vaste vacatures, voornamelijk binnen de overheid. Wij werken samen met Freelancers, ZZP’ers, detacheringsbureaus en sollicitanten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband met flexibele uren. Je krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven een terugkoppeling. Heb je geen terugkoppeling ontvangen? Laat het ons direct weten, dan is er écht iets misgegaan en zullen we er alles aan doen om dit te herstellen.


Functieomschrijving

 

Startdatum: 19-04-2021
Einddatum: 31-10-2021
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 32-36
Sluitingsdatum: 01-04-2021 om 09:00 uur

 

De gemeente Westerveld is op zoek naar een Controller.

De controllers vertalen, voeren regie op en borgen effectieve en efficiënte (beleids)processen en bijbehorende documenten binnen de organisatie. Ze ondersteunen de teamleiders en stemmen inhoudelijk af met de concerncontroller. Het accent van de werkzaamheden van de controller die we zoeken zal liggen op het domein bedrijfsvoering.

Functieomschrijving:

 • Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen en bewaken van budgetten binnen de organisatie
 • Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van tijdige en betrouwbare management informatie, onderbouwd met (financiële) analyses ten behoeve van een optimale (financiële) bedrijfsvoering op operationeel en tactisch niveau;
 • Je hebt de regie op de P&C cyclus, de kwaliteitscontroles, de verbijzonderde interne controle en procesbeschrijvingen.
 • Je doet voorstellen ter verbetering van de bedrijfsvoering;
 • Je bent aanspreekpunt voor financieel technische en bedrijfsvoering vraagstukken;
 • Je draagt zorg voor rapportages, prognoses van uitvoeringsvraagstukken en projecten;
 • Je draagt bij aan de bewustwording over budgetbeheer, risicomanagement en interne controle;

Wat breng je mee?
Je bent een ervaren controller en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent gericht op samenwerken, maakt makkelijk verbinding met mensen en vindt het leuk om mensen te ondersteunen op vraagstukken binnen je vakgebied. Je hebt een pro actieve werkhouden. Je bent analytisch sterk, werkt planmatig en bent goed in staat om overzicht te houden en de samenhang te zien.

Wat bieden wij:
Een werkweek van 32-36 uur per week waarbij je kunt rekenen op een uitdagende en veelzijdige baan binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden een plek waar je ruimte krijgt om jezelf te ontplooien. Enthousiasme, een onafhankelijke mening en initiatief vinden we erg belangrijk. De werksfeer binnen de gemeente Westerveld typeert zich als informeel en collegiaal. 

Extra informatie

 • Uren per week: 32- 36 uur: afhankelijk van beschikbaarheid kandidaat;
 • Op verzoek van de opdrachtgever wordt deze interim opdracht alleen aangeboden o.b.v. een (tijdelijk) loondienstverband. Factureren als ZZP'er is niet mogelijk aangezien er gevraagd wordt om de arbeid persoonlijk uit te voeren (geen vervangingsrecht) en er onder leiding en toezicht zal worden gewerkt. ZZP'ers dienen daarom tijdelijk (bij ons) op de payroll te komen.


Functie-eisen

 

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de financiële, bedrijfs-, bestuurs- of economische richting;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring bij een gemeente in een soortgelijke functie;
 • Ervaring met het opstellen van P&C producten bij een gemeente (ervaring met uitkeringsadministratie is een pré) en met het door ontwikkelen van stuur- en verantwoordingsinformatie;
 • Je bent bekend met de relevante Wet- en regelgeving;
 • Je hebt politiek bestuurlijke sensitiviteit.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Detachering, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Drenthe, Financiele Administratie, Financieel Adviseur, Overheid