Medewerker Financiën

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Leystromen is een woningcorporatie en beheert ongeveer 9.600 woningen in de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk. Daarmee zijn we een stevige corporatie in de regio en een bovenlokale partner die ertoe doet.

We werken aan goede huisvesting voor iedereen, maar in het bijzonder voor mensen met een kleine portemonnee. Dat doen we samen met ongeveer 90 enthousiaste collega’s. Dagelijks zetten wij ons in voor het woongenot van onze huurders.

Leystromen heeft voor haar locatie in Rijen een vacature openstaan voor:

Medewerker Financiën (m/v)
(36 uur per week)


Je maakt deel uit van het team Financiën dat uit 5 personen bestaat. Dit team is een van de ondersteunende teams bij Leystromen. Beleid & Kwaliteit, Marketing & Communicatie, Informatiemanagement, Rapportage & Analyse, Financiele projecten, HRM en Facility zijn de andere ondersteunende teams.

Wat ga je doen als medewerker financiën?
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dagelijkse financiële administratie waaronder de debiteuren- en crediteurenadministratie. Je controleert en registreert facturen, stelt de betaaladvieslijst op en doet betalingen.

Een ander onderdeel van de financiële administratie is de facturatie aan derden en het realiseren van de maandafsluiting. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het incasseren van de huren, je verstuurt aanmaningen en sommaties en treft betalingsregelingen met klanten. En je stelt rapportages op over betalingsachterstanden en je doet voorstellen tot afboeking. Je hebt intensief contact met huurders, leveranciers, netwerkpartners (deurwaarders) en collega’s.

De perfecte collega:
Natuurlijk zijn wij op zoek naar de perfecte collega. We verwachten daarom een cv en motivatiebrief waaruit blijkt dat jij de perfecte kandidaat bent om ons team te versterken. Je hebt de juiste vaardigheden om intensief samen te werken en onze dienstverlening optimaal te ondersteunen en uit te dragen.

Wat verwachten wij van je?

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting financiële administratie en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt kennis van boekhoudkunde en boekhoudkundige processen.
 • Je werkt nauwkeurig en efficiënt.
 • Je bent klantgericht, hebt goede communicatieve vaardigheden en je kunt jezelf goed inleven in een klant.
 • Je bent flexibel en kunt makkelijk schakelen tussen crediteuren- en debiteurenadministratie.
 • Je bent pro actief en werkt graag in teamverband.
 • Je bent beschikbaar voor 36 uur per week. Tijdens afwezigheid of vakantie van je collega’s ben je flexibel inzetbaar.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Het uitdragen van onze kernwaarden ‘Verbindend en Ondernemend ’ zijn onlosmakelijk verbonden met de functie.

Wat biedt Leystromen jou?
Je wordt ingeschaald volgens de CAO Woondiensten in schaal F (€2.625,- - € 3.187,- op basis van een 36-urige werkweek).

Daarnaast bieden wij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo vergoeden wij twee derde deel van de pensioenpremie en kun je bepaalde arbeidsvoorwaarden uitruilen. We hechten belang aan jouw ontwikkeling. Je krijgt daarvoor elk kalenderjaar een ontwikkelingsbudget van € 900,- om vrij in te zetten (op basis van 36 uur per week).

De sfeer bij Leystromen is informeel. En wij vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk.

Over Leystromen:
Leystromen staat midden in de samenleving en wij voelen ons verbonden met de streek en de mensen. We hebben een luisterend oor voor onze samenwerkingspartners en huurders. We betrekken ze actief bij onze plannen en werken samen met hen aan vitale kernen en leefbare wijken.

Meer dan ooit moeten corporaties hun bestaansrecht bewijzen: doen zij wat ze moeten doen, en doen ze dat op de goede manier? Leystromen bevindt zich dan ook volop in een veranderingsproces.

Door klantparticipatie en intensieve samenwerking met belanghouders werken wij aan onze maatschappelijke legitimatie en een toekomstgericht Leystromen. Dat betekent ook dat we op een andere manier werken: effectief, efficiënt en eenvoudig, zodat er meer financiële middelen beschikbaar zijn voor maatschappelijke doeleinden.

Wij werken in multidisciplinaire, resultaatverantwoordelijke teams. De verantwoordelijkheid ligt laag in de organisatie. Sleutelwoorden zijn vernieuwen, verbinden en ondernemen. Wij hechten groot belang aan communicatie en samenwerking.

Meer informatie?
Stel je vragen gerust aan: Dennis Musters, Medewerker Financiën (088 031 34 56) of Eveline Kienhuis, HRM adviseur (088 031 34 10).

Solliciteren op de functie van medewerker financiën:
Herken jij je in deze functiebeschrijving? En ben je opzoek naar een organisatie waarin SAMENWERKEN met hoofdletters geschreven wordt? Stuur dan uiterlijk zondag 11 april je cv inclusief motivatiebrief via onze sollicitatiepagina.

Procedure:

 • Eerste sollicitatieronde: week 15 - 16
 • Tweede gespreksronde: week 16 - 17
 • Een Belbin-teamrollentest maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure
   

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Trefwoorden: Medewerker Financiën, Financieel medewerker, Woningcorporatie, Leystromen, Huisvesting, Verhuur, financiële administratie, financieel administratief medewerker, Woondiensten, Boekhouding, Crediteurenadministratie, Debiteurenadministratie, Debiteuren beheer, Crediteuren beheer, Financieel adviseur.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Crediteuren Administratie, Debiteuren Administratie, Noord-Brabant, Financieel Medewerker, Zakelijke dienstverlening