Finance Consultant

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Finance Consultant


Als Finance Consultant bij Profource beweeg je je gemakkelijk binnen verschillende organisaties en weet je anderen mee te krijgen in jouw plannen en ideeën. Deze plannen en ideeën werk je verder uit, wat leidt tot het verbeteren van de financiële processen op verschillende modules. Je draagt zorg voor de correcte uitvoering van de financiële processen ten behoeve van de oplevering van de jaarrekening.

Jij als Finance consultant controleert in het systeem of de financiële feiten correct zijn. Je voert waar mogelijk verbeteringen door die toegevoegde waarde hebben voor de klant. Door middel van jouw kennis over de Finance systemen train je en leid je de eindgebruikers op, zodat het systeem optimaal gebruikt wordt.

Je coördineert/geeft leiding aan een (deel van een) team. Daarnaast fungeer jij als sparringpartner voor de Finance Manager.

Jouw team
Als Finance Consultant werk je veel bij de klant. Maar dat betekent niet dat je er alleen voor staat. Je wordt onderdeel van het consulting team Finance & Control. Jouw team bestaat uit Financials van junior tot ervaren. Waarbij de ervaren collega’s Financieel Analisten en – Specialisten, Managers of Teamleiders zijn.

Profourcers vormen een hechte club. Wij zijn samen succesvol. De kennis van de één, is de kennis van iedereen. Kom je er even niet uit? Dan heb je een netwerk van hoogopgeleide control collega’s tot je beschikking.

Maar ook voor gezelligheid en sfeer kun je bij collega’s aankloppen. En dat is te merken op borrels en sportactiviteiten, de maandelijkse terugkomdag en de jaarlijkse skitrip!

Dit ben jij
Als consultant maak je nieuwe zaken snel eigen. Je vindt het leuk om op praktische en creatieve wijze nieuwe vraagstukken te analyseren en op te lossen. Je krijgt energie van procesoptimalisatie en werken in projecten. Het ontdekken waar jouw kracht en interesses liggen, wil je graag nog verder ontdekken. Jij bent namelijk nog lang niet klaar met jezelf ontwikkelen.

Je bent een gedreven financial die beschikt over goed ontwikkelde adviesvaardigheden en wil zowel persoonlijk als vakinhoudelijk groeien. Samenwerken en kennisdelen met vakgenoten is dan ook iets waar jij plezier uithaalt. Door jouw ondernemende karakter en jouw durf om verantwoordelijkheid te nemen, ben jij een echte Consultant.

Benieuwd naar wat nog meer belangrijke eigenschappen zijn in de rol van een consultant? Klik hier!

Harde eisen

  • Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond. Bij voorkeur in bedrijfseconomie of accountancy, maar wij staan ook open voor andere enthousiastelingen.
  • Je hebt 2 tot 5 jaar werkervaring als financial.
  • Je herkent je in onze kernwaarden!

Perspectief

Binnen Profource heb je diverse carrière perspectieven. Afhankelijk van wat jij wilt en welke ambitie je hebt. Wij zorgen er in ieder geval samen voor dat je door middel van begeleiding en trainingen jezelf altijd kunt blijven ontwikkelen.

Persoonlijke begeleiding
Als Profourcer staat er een teammanager voor je klaar. Iemand met veel inhoudelijke kennis  en ervaring waarbij je terecht kunt voor al je vragen. Daarnaast heeft elke Profourcer een persoonlijke medewerker begeleider. Iemand die jou en je wensen goed leert kennen, en je helpt zo snel mogelijk de weg naar de top te vinden.

Training en ontwikkeling
Ook bieden wij verschillende trainingen om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen.

Finance kennis
Natuurlijk gaat dat om vakinhoudelijke Finance kennis. Denk aan een training Power BI, hyperion financial management of regelgeving als de International Financial Reporting Standard of BBV.

Consultancy vaardigheden
Maar ook je consultancy skills ontwikkelen we graag verder. Je kunt trainingen volgen in visueel presenteren, Personal Empowerment of Monkey Management. Nét wat jij nodig hebt voor jouw carrière.

Lees hier de top 10 populairste opleidingen van Profource consultants.

Arbeidsvoorwaarden
Naast een inhoudelijk interessante baan, een inspirerend team en veel persoonlijke ontwikkeling, bieden we je de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een bruto jaarsalaris tussen de €31.000 en €55.000 op basis van 40 uur.
  • Een persoonlijke bonus van maximaal één maandsalaris per jaar.
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • 26 vakantiedagen per jaar.
  • De keuze tussen een lease-auto met Europese tankpas of reiskostenvergoeding.
  • Pensioenregeling en collectiviteitskorting op aanvullende verzekeringen.

Meer weten?
Solliciteer dan direct via de 'Solliciteren button'

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Amsterdam, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, Belasting, € 3.000 - € 5.000, Controlling, Financiele dienstverlening, Financiele intermediairs, Randstad, Financieel Adviseur, Financieel Manager