IT Controller

IT Controller

Wil jij je maximaal blijven ontwikkelen in de wereld van Finance & IT? Het voordeel hebben van een vast contact, mét lease auto? En toch enorm veel diversiteit hebben in je werkzaamheden, omdat je voor verschillende opdrachtgevers gaat werken? Dan is de kans groot dat je bij Profource helemaal op je plek bent.

Wat ga je doen?
Als IT Controller ga je aan het werk bij één van onze opdrachtgevers voor de duur van drie tot negen maanden. Elke klus is dan ook een nieuwe uitdaging. Jij haalt het maximale uit je persoonlijke ontwikkeling.  En de klant is blij met je omdat je het maximale uit hun finance proces haalt.

Wat deze functie leuk maakt?
Enerzijds ben je een financiële mastermind. Anderzijds zie jij de meerwaarde van IT in een financieel proces. Tegenwoordig een ijzersterke combinatie.

Je doet dus het werk van een financial controller. Je bent de stuurman van de afdeling Planning & Control. En helpt het management met het uitzetten van de lijnen. Wijkt men af van de koers? Dan laat je het management zien wat eventuele financiële implicaties zijn van hun keuzes. Financiële data omzetten naar management rapportages, dat vind je leuk om te doen. Om vervolgens te kunnen sturen. Die rapportages haal je uit het ERP pakket. En daar komt het IT aspect kijken.

Anno 2021 zien we ons digitaal landschap met een stroomversnelling veranderen. We zijn onze processen aan het digitaliseren én automatiseren. En daar komt jouw rol goed van pas. Naast je financiële werkzaamheden zie je namelijk kansen om dat financiële proces aan te pakken en verder te automatiseren en digitaliseren. Kan de administratie en het proces sneller en efficiënter? Kunnen rapportages geautomatiseerd worden? Jij weet als geen ander hoe een groot ERP systeem werkt en dus voor je kan werken. En maakt daar dan ook dagelijks handig gebruik van!

Wie ben jij?
Jij ziet de kracht van IT voor Control. En zet een combinatie van deze twee dan ook in om tot verbeteringen te komen. Je neemt vervolgens graag initiatieven om met deze verbeteringen aan de slag te gaan en legt dat helder voor aan je opdrachtgever.

Jij voelt je thuis in Excel én de boardroom. Jouw cijfers zijn altijd op orde, je bent analytisch sterk en wilt graag weten hoe alles in elkaar zit. En jouw inzichten deel je weer graag met je collega’s. Tegelijkertijd weet jij hoe je jouw cijferkennis kunt vertalen naar mensen die hier minder kaas van hebben gegeten.

Harde eisen

 • Een HBO/WO-opleiding afgerond. Bij voorkeur in bedrijfseconomie of accountancy, maar wij staan ook open voor andere enthousiastelingen.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als financial.
 • Je herkent je in onze kernwaarden!

 Arbeidsvoorwaarden

 • Een bruto jaarsalaris tussen de €31.000 en €55.000 op basis van 40 uur.
 • Een persoonlijke bonus van maximaal één maandsalaris per jaar.
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • 26 vakantiedagen per jaar.
 • Een leaseauto met Europese tankpas of reiskostenvergoeding.
 • Pensioenregeling en collectiviteitskorting op aanvullende verzekeringen.

De voordelen van werken bij Profource
Binnen Profource heb je diverse carrière perspectieven. Afhankelijk van wat jij wilt en welke ambitie je hebt. Wij zorgen er in ieder geval samen voor dat je door middel van begeleiding en trainingen jezelf altijd kunt blijven ontwikkelen. Hoe we dat doen?

 • Legaal jobhoppen met de zekerheid van een vast contract
  Projecten duren gemiddeld drie tot negen maanden. Dat betekent dat je in korte tijd verschillende opdrachtgevers en processen te zien krijgt. Met de zekerheid van een vast contract!
   
 • Een persoonlijke begeleider die altijd voor je klaar staat|
  Bij Profource geloven we in de kracht van learning by doing. Dus krijg je intensieve begeleiding, terwijl je bij een van onze opdrachtgevers aan de slag gaat. Er staat te allen tijde een Teammanager voor je klaar. Iemand met veel inhoudelijke kennis en ervaring waarbij je terecht kunt voor al je vragen. Zij volgen jouw ontwikkelen op de voet en dragen daarbij hun steentje bij om je nóg verder te helpen.
   
 • Verder ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen
  Wij bieden 90 trainingen aan om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Bekijk hier de 10 populairste trainingen binnen Profource!
   
 • Onderdeel worden van een gezellig team. Jij gaat bij onze klanten in de publieke sector aan de slag, maar dat betekent niet dat je er alleen voor staat. Je wordt onderdeel van een team. Jouw team zet net dat stapje extra: voor de klant, maar ook voor elkaar. Wij zijn samen succesvol. De kennis van de één, is de kennis van iedereen. Kom je er even niet uit? Dan heb je een netwerk van hoogopgeleide collega’s tot je beschikking.


Meer weten?
Solliciteer dan direct via de 'Solliciteren button'


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Controlling, Corporate Finance, Financiele dienstverlening, Financiele intermediairs, Business Controller, Zuid-Holland, Randstad, Controller