Controller

Controller

Een Controller is de stuurman van de Planning & Control afdeling van een opdrachtgever. Je helpt het management de lijnen uitzetten én houdt in de gaten of van de koers wordt afgeweken. Je laat management zien wat de financiële implicaties zijn van hun keuzes, en helpt hen zo de juiste keuzes
te maken.

Met jouw financiële én IT inzichten zie je ook hoe de financiële administratie slimmer kan. Zodat jij je werk nog efficiënter kunt doen. Daarnaast doe je óók het werk van een IT consultant. De financiële organisatie in kaart brengen. De juiste tooling kiezen om finance verder te automatiseren. Stuurman én ingenieur dus.

Lees hier cases van andere controllers.

Jouw team
Controllers binnen Profource hebben wij met soorten en maten, van junior tot senior. Als Controller werk je veel bij de klant. Maar dat betekent niet dat je er alleen voor staat. Jij wordt namelijk onderdeel van het consulting team Finance & Control. Jouw team bestaat uit Assistent Controllers, Project Controllers, Financieel Analisten, GL Accountants en senior Financial Controllers .

Profourcers vormen een hechte club. Wij zijn samen succesvol. De kennis van de één, is de kennis van iedereen. Kom je er even niet uit? Dan heb je een netwerk van hoogopgeleide control collega’s tot je beschikking. 

Maar ook voor gezelligheid en sfeer kun je bij collega’s aankloppen. En dat is te merken op borrels en sportactiviteiten, de maandelijkse terugkomdag en de jaarlijkse skitrip!

Dit ben jij
Een Controller voelt zich thuis in Excel én de boardroom. Ook ben je analytisch sterk en bent een echte onderzoeker. Nieuwe dingen leren hoort daar vanzelfsprekend bij. Deze inzichten deel je graag met je collega’s.

Jouw cijfers zijn altijd op orde en weet jij hoe je jouw cijferkennis kunt vertalen naar mensen die hier minder kaas van hebben gegeten. 
Ook ben je niet bang initiatief te nemen. Zie je een kans tot verbetering? Dan leg dat je dat helder voor aan je opdrachtgever. 

Tenslotte zie jij de kracht van IT voor Control. En wil je je daar graag verder in ontwikkelen.

Harde eisen

  • Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond. Bij voorkeur in bedrijfseconomie of accountancy, maar wij staan ook open voor andere enthousiastelingen.
  • Je hebt minimaal 2 jaar en maximaal 7 jaar werkervaring in Finance & Control.
  • Je herkent je in onze kernwaarden!

Perspectief

Als Controller kun je je bij Profource verder ontwikkelen in jouw vakgebied. Zo kun je je specialiseren in rollen als Financial Controller, Project Controller, Business Controller of zelfs Concern Controller of Manager Control. Zo’n volgende stap maak je nóg sneller met de juiste begeleiding en trainingen.

Persoonlijke begeleiding
Als Profourcer staat er een teammanager voor je klaar. Iemand met veel inhoudelijke kennis  en ervaring waarbij je terecht kunt voor al je vragen.

Training en ontwikkeling
Ook bieden wij verschillende trainingen om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. 

Finance kennis
Natuurlijk gaat dat om vakinhoudelijke Finance kennis. Denk aan een training Power BI, Hyperion Financial Management of regelgeving als de International Financial Reporting Standard of BBV.

Consultancy vaardigheden
Maar ook je consultancy skills ontwikkelen we graag verder. Je kunt trainingen volgen in Visueel Presenteren, Personal Empowerment of Monkey Management. Nét wat jij nodig hebt voor jouw carrière.

Lees hier de top 10 populairste opleidingen van Profource consultants.

Arbeidsvoorwaarden
Naast een inhoudelijk interessante baan, een inspirerend team en veel persoonlijke ontwikkeling, bieden we je de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een bruto jaarsalaris, variërend op welk niveau je bij ons start, tussen de €31.000 en €55.000 op basis van 40 uur.
  • Een persoonlijke bonus van maximaal één maandsalaris per jaar.
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • 26 vakantiedagen per jaar.
  • De keuze tussen een lease-auto met Europese tankpas of reiskostenvergoeding.
  • Pensioenregeling en collectiviteitskorting op aanvullende verzekeringen.


Meer weten?
Solliciteer dan direct via de 'Solliciteren button'


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Controlling, Corporate Finance, Financiele dienstverlening, Financiele intermediairs, Zuid-Holland, Controller, Financial Controller, Den Haag