Salarisadministrateur

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Bollard Accountants & Belastingadviseurs is een accountants- en belastingadvieskantoor dat gelooft in de eigen kracht van haar medewerkers. Waarbij er ruimte is voor thuiswerken, flexibele werktijden en het inplannen van eigen werkzaamheden. Hiermee creëren we een balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. De bedrijfscultuur is informeel, de wijze van communiceren is direct en de besluitvormingslijnen zijn kort. Wij zijn een hecht team met een zeer hoge mate van collegialiteit, waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Wij verzorgen met 21 medewerkers het samenstellen van het jaarwerk, de fiscale aangifte, salarisverwerking en de advisering.

Bollard Accountants & Belastingadviseurs heeft voor haar locatie in Den Haag een vacature voor een ervaren

Salarisadministrateur
24- 40 uur


Over de functie van Salarisadministrateur
Wij zoeken een enthousiaste, zelfstandige, gezellige en ervaren nieuwe collega die ons salaristeam komt verstevigen. Hij/Zij is momenteel al actief op een salarisafdeling binnen een accountancy of administratiekantoor en is opzoek naar een nieuwe plezierige werkomgeving met nieuwe uitdagingen. Door jouw activiteiten zorg je ervoor dat de medewerkers van uiteenlopende organisaties hun salaris juist en tijdig ontvangen. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van salarismutaties voor de werkgevers die te maken hebben met verschillende CAO’s. Persoonlijke aandacht staat altijd voorop wanneer je de cliënt volledig ontzorgt op het gebied van salarissen. Kortom: jij bent onmisbaar voor ze! Naast het hebben van een brede kennis, schroom je je niet om van de kwaliteiten van je collega’s gebruik te maken voor een efficiënte dienstverlening richting de cliënt. Vind jij jezelf terug in deze omschrijving, ben je ook communicatief sterk en spreekt deze functie je aan, dan heten wij jou van harte welkom als onze nieuwe collega.
Je verzorgt reguliere werkzaamheden waarbij je denkt aan maandelijkse loonstroken, aangiften loonheffingen, opgaven pensioenfondsen, pro forma salaris-berekeningen en afstemmingen met o.a. het UWV en de belastingdienst.

Jouw profiel
Opleiding: MBO
Diploma: PDL
Werkervaring: > 3 jaar
Soortgelijke werkervaring op een administratie of accountantskantoor is een must.
Ervaring met NMBRS is een pré.

Persoonlijke eigenschappen:

  • nauwkeurig
  • vakkundig
  • contactuele vaardigheden
  • cliëntgericht
  • kunnen samenwerken
  • resultaatgericht


Positie: legt verantwoording af aan Hoofd Salarisadministratie.

Wat biedt Bollard Accountants & Belastingadviseurs jou?
Goede arbeidvoorwaarden, zeer prettige en informele werksfeer, mogelijkheid tot professionele en persoonlijke ontwikkeling. Een onbepaalde tijd contract hoort bij de perfect match tot de mogelijkheden. Salarisindicatie € 3.000 - € 4.500. Pensioenregeling is een 6% beschikbaar premiestelsel, welke volledig door de werkgever wordt vergoed.

Solliciteren op de functie van Salarisadministrateur
Heb je interesse in deze vacature? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Voor nadere informatie of sollicitaties kan je contact opnemen met Bas Dalmulder via de mail  Dalmulder@bollard.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Salarisadministratie, Salarisadministrateur, Financieel Medewerker, Medewerker Financiële Administratie, Administratief Medewerker, MBO, vacature Den Haag


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, Zuid-Holland, Salaris Administratie