Hoofd Financiële Administratie

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

De MAS-groep heeft voor haar locatie in Amsterdam een vacature voor een

Hoofd Financiële Administratie
24 uur per week

Wat ga je doen als Hoofd Financiële Administratie?
De functie van Hoofd Financiële Administratie ontstaat doordat de huidige medewerker met pensioen gaat. In deze functie stuur je twee medewerkers aan op debiteuren-, crediteuren- en grootboekadministratie. Het Hoofd Financiële administratie zal zich ook bezighouden met het verbeteren en efficiënter laten werken van de verschillende systemen waar mee gewerkt wordt. De financiële rol beperkt zich niet tot alleen de grootboekadministratie, maar beslaat ook het monitoren van de bedrijfsvoering. Je bent sparringpartner voor de directie en vervult tevens een vertrouwelijke rol voor de directie  Tevens ben je het aanspreekpunt voor de externe accountant.

Jouw takenpakket

 • Je geeft leiding aan een aantal administratieve medewerkers;
 • Voert diverse bedrijfsadministraties;
 • De salarisadministratie verzorgt de salarisverwerking. Jij denkt mee over de analyse en rapportage van de loonkosten;
 • Stelt analyses (omzet- en margeontwikkeling en samenstelling bedrijfskosten, etc.);
 • Stelt ken- en stuurgetallen op;
 • Je bent verantwoordelijk voor alert debiteurenbeheer;
 • Verzorgt rapportages waaronder periodieke overzichten en de jaarrekening;
 • Je ondersteunt het management en accountant managers bij het maken van offertes;
 • Bewaken en verbeteren van de administratieve organisatie;
 • Onderhoudt contacten met de belastingdienst, accountant en andere diensten.


Profiel

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, minimaal 3 jaar werkervaring en kennis van relevante wet- en regelgeving.
 • Wij zoeken een enthousiaste persoonlijkheid en bieden de gelegenheid om in de functie te groeien.
 • Je bent sociaalvaardig en hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen.
 • Je weet jouw financiële analyses op een goede wijze te delen met de directie en de rayon/teamleiders.
 • Je bent proactief en je hebt zowel een goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
 • MAS werkt met het ERP-pakket Nocore. Kennis van dit systeem, dat specifiek voor de schoonmaakbranche is ontwikkeld, wordt op prijs gesteld. Het ontbreken daarvan is echter geen probleem. Als een kennis van breder toegepaste ERP in voldoende mate aanwezig is, is MAS bereid te investeren in een training- en inwerkprogramma.
 • Wij zijn opzoek naar iemand die graag een volgende stap in zijn/haar carrière wil maken en zichzelf wil ontwikkelen.


Wat biedt de MAS-groep jou?

 • Een uitdagende zelfstandige functie in een groeiende organisatie;
 • Een passend salaris conform opleiding en ervaring met een goede pensioenregeling;
 • Dynamische omgeving, waarin ondernemerschap wordt gewaardeerd;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden.


Solliciteren op de functie van Hoofd Financiële Dienstverlening
Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

MAS Groep
De MAS Groep (MAS) is een familiebedrijf en kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur. De leiding heeft een directe betrokkenheid met klanten en medewerkers. MAS bestaat reeds 22 jaar en heeft in 2020 de activiteiten van Stichting Zone3 (MAS Zone3) overgenomen. Het proces van optimalisatie en integratie van beide ondernemingen heeft in 2020 een aanvang genomen en zal in de loop van 2021 afgerond zijn.

MAS Dienstverleners BV
Sinds 1997 is MAS dienstverleners een betrouwbare professionele facilitaire dienstverlener met ruim 300 deskundige medewerkers. Wij richten ons onder andere op kantoren, musea, scholen, kinderdagverblijven en hotels. Aansprekende klanten zijn, naast vele scholen, Rijksmuseum, Adam Toren, Endemol Shine Nederland.

Onze facilitaire diensten zijn gericht op de werkomgeving en welzijn bij onze klanten. Door onze werkwijze en ambitie leveren wij hiermee een grote bijdrage aan een optimaal werkklimaat. Hetgeen een positieve invloed zal hebben op de productiviteit van de medewerkers en de medewerker- en klanttevredenheid.

Bij MAS staat betrokkenheid van onze medewerkers en ontzorgen van de klant hoog in het vaandel. Geen enkel project is gelijk waardoor we vanuit onze expertise te allen tijde een maatwerk dienstverlening ontwikkelen voor onze klanten.

MAS Zone3
Levert diensten op het gebied van wijkbeheer, huismeesters, fysieke beveiliging middels het politie keurmerk veilig wonen, schoonmaak, beheer en onderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in het aanpakken van grootstedelijke problematiek. Zone3 biedt alle oplossingen voor een veilige en schone woon- en werkomgeving.

Onze ervaren en gemotiveerde medewerkers bestaan voor een deel uit werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Naast onze dienstverlenende taak zien wij dat als de maatschappelijke component van onze onderneming. Wij leveren kwaliteit met vakmensen en zijn al jarenlang een betrouwbare en gewaardeerde partner van veel opdrachtgevers. De klantenkring bestaat onder andere uit gemeenten, woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Trefwoorden: Financieel Administratief, Bedrijfsadministratie, Financieel, Finance, Leidinggeven, Leidinggevende, Hoofd Administratie, Hoofd Financiën


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Amsterdam, Bepaalde tijd, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Financieel Manager, Noord-Holland