Operationeel Financial Controller

Adver-Online heeft voor haar locatie in Heemstede een vacature voor een

Operationeel Financial Controller
32-40 uur

Ben je een professionele financial van nu en van de toekomst en daarnaast een echte hondenliefhebber? Dan zijn wij op zoek naar jou. Ter versterking van ons Finance team bieden wij jou een leuke financiële functie aan bij een organisatie die volop in beweging is én dit zie je ook zeker terug in je brede takenpakket als Operationeel (financieel) controller. In ons Finance team werk je samen met vakspecialisten maar ook met onze ‘chief happiness officer’, kantoorhond Tika.

Over de functie van Operationeel Financial Controller
Als Operationeel Financial Controller bij Adver-Online B.V. heb je een breed takenpakket waarbij je onder andere verantwoordelijk bent voor het verzorgen van de financiële administratie en de bijbehorende rapportages van meerdere Business Units binnen onze organisatie.

Wat ga je doen als Operationeel Financial Controller?
De taken en verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:

  • Bijhouden en controleren financiële administratie
  • Voorbereiden afsluitingen en rapportages (maand / kwartaal / jaar)
  • Verzorgen analyses en rapportages vanuit de ERP data
  • Bevorderen samenhang van verschillende werkprocessen binnen de financiële administratie, ter optimalisatie van de efficiëntie en de kwaliteit.


Ideale kandidaat
Je bent een ervaren, accurate, zelfstandige en daadkrachtige collega die graag met cijfers werkt. Je hebt een sterk analytisch vermogen en maakt je werkzaamheden snel eigen. Je bent nauwkeurig, begrijpt processen en data en kan deze optimaal vertalen naar rapportages. Je blijft integer in iedere situatie. Verder beschik je over:

  • Ervaring met financiële- en ERP-pakketten, bij voorkeur Exact Globe Next, is een must
  • Kennis van administratieve procedures en relevante wetgeving
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Ten minste 5 jaar relevante werkervaring
  • Een Finance opleiding van Markus Verbeek Praehep is een pré
  • Uiteraard beheers je de Nederlandse (en Engelse) taal zeer goed


Wat biedt Adver-Online jou?
Wij bieden je een brede financiële functie in een hecht en gezellig team en de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en te groeien. Verder bieden we:

  • Een verantwoordelijke en afwisselende functie
  • Een informele werksfeer met veel verantwoordelijkheid
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Salaris: min. € 3.250 en max. € 4.000 bij fulltime dienstverband van 40 uur
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Mogelijkheid tot een vaste dienstbetrekking


Wie zijn wij:
Adver-Online is specialist op het gebied van online recruitment. Sinds 2002 ontzorgen wij onze klanten met gerichte wervingscampagneadviezen, jobmarketing en employer branding oplossingen. We nemen de volledige handling van online wervingsprocessen uit handen van onze klanten. Hiervoor is een ideale samenstelling van de mediamix doorslaggevend. Dankzij onze jarenlange ervaring in online recruitment kunnen wij onze klanten altijd de beste maatwerkadviezen bieden. Adver-Online Group bestaat uit twee mooie merken: ‘Adver-Online’ en ‘HROffice’ . Beide merken zijn snel groeiend en actief in de dynamische markt van online recruitment campagnes en HR software. Werkend Nederland kan niet om onze wervingscampagnes heen en onze recruitmentsoftware wordt bij honderden bedrijven gebruikt.

Waarom is het zo leuk om bij ons te werken?
Bij Adver-Online is een duidelijke visie voor de organisatie neergezet waarbij de tevredenheid van de werknemers zeer in acht is genomen. Je werkt met elkaar voor de klant en vooral in een team. We werken in een informele en ambitieuze sfeer met enthousiaste collega’s. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om jezelf, je kwaliteiten en ambitie te ontwikkelen tot een mooie carrière. Bij ons werken betekent snel schakelen, korte lijnen, mooie klanten maar het belangrijkste is toch echt ons team enthousiaste en leuke collega’s. Naast hard werken is er ruimte voor fun. We houden tafeltennis- en dartcompetities en genieten op de vrijdagmiddag van een drankje aan onze bar in de kelder. En mocht je even zin hebben in een frisse neus, dan staat onze kantoorhond te trappelen om te wandelen met je in het bos tegenover ons pand.

Nu verkeren we echter in de bijzondere situatie dat thuiswerken de norm is. Adver-Online faciliteert je daarom om zo goed mogelijk een comfortabele en veilige (thuis)werkplek in te richten. Denk hierbij aan praktische benodigdheden, zoals een laptop, beeldscherm of bureaustoel. Maar wij geven ook nuttige tips om vitaal vanuit huis te werken. Dit alles omdat werkplezier en een veilige werkomgeving bij ons voorop staat.

Solliciteren op de functie van Operationeel Financial Controller
Heb jij interesse in deze functie? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Wil je meer weten over de functie? Kijk dan hier: https://vacaturebijadver-online.com/ of neem contact op met Loes Witte, Finance Manager via hr@adver-online.nl of bel naar (023) 553 03 50.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld


Trefwoorden: Financieel medewerker, Finance, Administratie, Controlling, Praehep


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, HBO, MBO, 5-10 jaar, Controlling, ICT/Communicatie/Media, Financial Controller, Noord-Holland