Coördinator Financiële administratie

Loop jij warm voor de mogelijkheid een team naar een hoger plan te helpen ontwikkelen? En jouw kennis en talenten in te zetten voor de kwaliteitsverbetering van de administraties van maar liefst vier organisaties? Dan is onze vacature voor een coördinator financiële administratie de perfecte baan voor jou!

Coördinator Financiële administratie
36 uur | Hillegom


Wat ga je doen?
Als coördinator financiële administratie ben je voor ons cluster Administratie & Beheer aanjager en regisseur. Jij stelt alles in het werk om een effectieve ontwikkeling, inrichting en adequate werking van de administraties van de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen en de werkorganisatie HLTsamen te realiseren. Daarvoor:

 • Verdeel je de werkzaamheden, waarbij je zorgt voor een juiste prioritering.
 • Toets je de kwaliteit van de aangeleverde documenten.
 • Zorg je dat jouw team de prepared by clientlists, die de accountant uitvraagt voor de vier jaarrekeningen, op tijd en goed aanlevert. Waar nodig stem je af met de accountant.
 • Breng je harmonisering aan in de aanlevering voor de vier organisaties.
 • Draag je de eindverantwoordelijkheid voor een kwalitatief goede oplevering en tijdige afronding van de vier jaarrekeningen.
 • Zit je het werkoverleg van jouw cluster voor.
 • Ben je voor de jaarrekening contactpersoon en gesprekspartner voor de coördinator P&C en voor de accountant.

Dit breng jij mee
Jij bent een betrouwbare en eerlijke financiële professional. Je bent zeker van je zaak en daardoor standvastig. De rollen van coach en regisseur zijn je op het lijf geschreven. Je bent een betrokken sparringpartner voor de medewerkers van jouw cluster. Je weet hen te motiveren en je bent een verbinder, zowel binnen als buiten je cluster en het team Financiën. Jouw energie en enthousiasme werken aanstekelijk. Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde en relevante opleiding op minimaal HBO niveau;
 • Ruime ervaring in een administratieve functie;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Het werkt absoluut in je voordeel als je ervaring op het gebied van gemeentelijke financiën hebt.

Wat wij jou bieden
Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Zijn we na dat jaar allebei tevreden? Dan zetten we deze graag om in een vast contract. Daarnaast kun je van ons verwachten:

 • Een bruto maandsalaris van maximaal €5.169 per maand (bij een 36-urige werkweek).
 • Een keuzebudget van 17,05% van je salaris, dat je naar eigen inzicht kunt besteden.
 • Een laptop en een mobiele telefoon, om je werk te kunnen doen waar en wanneer je wilt.
 • Uitstekende thuiswerkfaciliteiten.
 • Naast de wettelijke 20 vakantiedagen per jaar een aantal extra vrije dagen.
 • Volop mogelijkheden om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en volop ruimte voor eigen initiatief.
 • Pensioen via het ABP, een bijdrage in de premie voor je ziektekostenverzekering en als we weer naar kantoor mogen, een reiskostenvergoeding.

Over ons cluster Administratie & Beheer
Jij gaat werken voor ons cluster Administratie & Beheer, dat onderdeel is van ons Team Financiën. Wij bestaan uit twee administrateurs, vier medewerkers grootboek en acht medewerkers debiteuren- en crediteurenadministratie. Voor een deel zijn we starters in het vak. Met veel enthousiasme doen we de administratie van vier organisaties. Daarbij trekken we steeds meer samen op. We werken toe naar verdere automatisering en digitalisering van administratieve processen, zoals de e-facturatie, btw-aangiftes en periodieke afsluitingen. Ook gaan we meer procesgericht werken. Natuurlijk blijft daarnaast de winkel gewoon open en zorgen we ervoor dat alle financiële processen van de vier organisaties op rolletjes blijven lopen. De kwaliteit van onze output en dienstverlening houden we daarbij nadrukkelijk voor ogen. Als coördinator ben jij verantwoordelijk voor onze verdere ontwikkeling en ons klankbord.

HLTsamen: inventief, krachtig en verbindend
Drie gemeenten, vijf dorpen met meer dan 80.000 inwoners; 60 km2 kernen, woonwijken, polders, wegen en uitgestrekte bollenvelden die in het voorjaar een explosie van kleur zijn. Goed bereikbaar vanuit plaatsen als Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp. En dichtbij steden als Haarlem, Den Haag en Leiden. Hier werkt HLTsamen. Met 470 collega’s werken we voor Hillegom, Lisse en Teylingen. We adviseren de bestuurders van deze gemeenten én voeren de gemaakte keuzes uit. We zijn groot genoeg om specialist te kunnen zijn, en klein genoeg om zichtbare impact te hebben in de gemeenten waar we werken. We bundelen kennis en menskracht. Zo helpen we de ruim 80.000 inwoners van onze gemeenten vooruit. We zijn creatief in de oplossingen die we bieden. Ook jouw ideeën en initiatieven zijn daarin zeer welkom! We zijn volop in ontwikkeling. Daardoor zijn er mooie kansen voor jou en ons om echt het verschil te maken.

Ja! Ik wil deze baan
Match? Solliciteer dan vóór 18 april 2021 via de sollicatiebutton. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Pieter Jan Gutter, teammanager Financiën, op 06-11 23 94 55. We stellen de vacature tegelijkertijd in- en extern open. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Een referentiecheck maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 
Trefwoorden: finance, administratie, gemeente, overheid, Hillegom, Zuid-Holland, Teylingen, Lisse, jaarrekeningen, boekhouding, hbo, ervaren      


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Amsterdam, Bepaalde tijd, HBO+, Parttime, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, > 10 jaar, Gemeente, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Financieel Adviseur, Financieel Manager, Overheid, Den Haag