Medior salarisadministrateur

Medior salarisadministrateur
Standplaats: Gorinchem, 32-36 uur per week

Een bevlogen ervaringsdeskundige, met gevoel voor de mensen achter de cijfers, die de piekbelasting met een glimlach te lijf gaat. Voldoe jij aan deze beschrijving? Lees hieronder verder over jouw nieuwe uitdaging!

Jouw functie
In jouw functie als salarisadministrateur ben je medeverantwoordelijk voor een correcte salarisverwerking volgens vastgestelde procedures, de cao Gehandicaptenzorg en wet- en regelgeving. Waar nodig zoek je aansluiting met de financiële administratie en de grootboeksoorten. Je bewaakt de maandelijkse voortgang van de salarisrun en je geeft signalen aan de leidinggevende van de afdeling. Je beheert de diverse applicaties en je bent superuser van de salarisapplicatie.

Jouw profiel
Om deze verantwoordelijke taak professioneel te kunnen uitvoeren is het nodig dat je beschikt over:

 • een relevante opleiding op mbo-niveau, richting salarisadministratie;
 • kennis van de cao Gehandicaptenzorg en salarispakketten, bij voorkeur met Beaufort;
 • kennis van roosteren in de gezondheidszorg en roosterpakketten;
 • kennis van AO-procedures voor salarisadministratie;
 • boekhoudkundige kennis;
 • computervaardigheid, voornamelijk Windows Office en Excel;
 • minimaal 3 jaar ervaring in de functie.

Aantoonbaar ambitieuze kandidaten met een passende achtergrond kunnen ook reageren voor de functie van junior salarisadministrateur, waarbij een doorgroei op termijn mogelijk is.

Jouw werkomgeving
De salarisadministratie van Syndion maakt deel uit van de financiële administratie. De afdeling Financiële en Salarisadministratie is verantwoordelijk voor het correct uitvoeren en beheersen van de administratieve processen op het gebied van baten en lasten van de organisatie. Te allen tijde dient inzicht te kunnen worden gegeven in de financiële positie van de organisatie aan het management. Vanuit een servicegerichte instelling worden vragen op deze gebieden beantwoord en wordt geanticipeerd op behoeften en ontwikkelingen in de werkprocessen.

Onze organisatie

De missie
Syndion biedt uiteenlopende vormen van ondersteuning aan volwassenen en kinderen, kleinschalig en middenin de samenleving. Syndion is een waardegedreven organisatie waarin de mogelijkheden van de cliënt en de verbinding tussen cliënt, verwanten en medewerkers centraal staan.

Kernwaarden
Zeggenschap staat bij Syndion hoog in het vaandel. We zoeken altijd professionals met lef, die creatief durven zoeken naar oplossingen. We gaan met elkaar en met onze klanten om vanuit de visie van hostmanship. Menselijke dienstverlening vanuit het perspectief van de klant. Deze filosofie kenmerkt zich door de combinatie van gastvrijheid, empathie en deskundigheid.

Arbeidsvoorwaarden: waar kun je op rekenen

 • We bieden je een betekenisvolle functie in een organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer. Je krijgt de kans om op een persoonlijke, authentieke manier je werkzaamheden uit te voeren.
 • De cao Gehandicaptenzorg is van toepassing en je salaris voor deze functie bedraagt maximaal € 2.736 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (functiegroep 40).
 • Je kunt rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan en een vitaliteitbudget en je kunt met korting gebruik maken van één van onze twee collectieve zorgverzekeringen.
 • Leren en ontwikkelen vinden we bij Syndion heel belangrijk en we faciliteren dat op verschillende manieren.
 • Conform ons beleid bieden we een contract voor de duur van een jaar. Als de samenwerking daar aanleiding toe geeft, kan vóór het aflopen van deze termijn worden besloten om een vaste aanstelling te geven.


Referenties
Graag ontvangen wij op jouw cv een of meerdere referenties die we in een verder gevorderd stadium van de procedure en met jouw toestemming kunnen benaderen. Dit vanuit de wettelijke vergewisplicht die we als zorgorganisatie hebben.

Syndion. Doen we samen. Met jou?
Dan ontvangen wij graag vóór 10 februari a.s. jouw sollicitatie en cv via het online sollicitatieformulier, waaruit aantoonbaar blijkt dat je achtergrond, ervaring en motivatie aansluiten op onze vacature.

Procedure
Bij onze selectie kijken wij naar de gewenste ervaring en opleiding. Als je hieraan voldoet dan willen wij graag kennis met je maken om te kijken of je onze nieuwe collega kunt worden. Wij hebben tijd gereserveerd voor de eerste gespreksronde op 19 februari tussen 09.00 en 14.00 uur. Syndion hanteert de procedure dat nieuwe medewerkers bij aanstelling een Verklaring Omtrent het Gedrag dienen te overleggen.

Contact en informatie
Wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact openemen met Kees Verhoeven, directeur bedrijfsvoering en services, tel. 0183 – 791150. Hij staat je graag te woord. Kijk op www.syndion.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Syndion hanteert de procedure dat nieuwe medewerkers bij aanstelling een Verklaring Omtrent het Gedrag dienen te overleggen. Acquisitie is niet gewenst.

Contactgegevens

Kees Verhoeven


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, € 1.500 - € 2.000, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, MBO, Zuid-Holland, Gezondheidszorg/Welzijn, Salaris Administratie, Noord-Brabant, Financieel Medewerker, Overheid