Allround Senior financieel / controlling medewerker Netaxis

Netaxis Solutions is een sterk groeiend, innovatief telecom softwarebedrijf met een reeks in house ontwikkelde producten en oplossingen. Hiermee helpen we telecom operators en enterprises hun netwerk te beheren en controleren. Onze technologie wordt vooral gebruikt door Europese Tier 1 bedrijven (zoals Vodafone, KPN, Proximus, ABNAMRO) en een sterk groeiend aantal telecom operators buiten Europa (Afrika, Midden Oosten, America/Canada).

Bij Netaxis werken we met ca 50 collega’s via het hoofdkantoor in Brussel, met dochterondernemingen in Nederland (Nieuwegein), Frankrijk, Italië en de UK.

We groeien zowel in Nederland als internationaal hard en staan nu voor een super uitdagende transitie naar een full XAAS bedrijf. De financiële aspecten van deze transitie (van CAPEX naar OPEX, licentie life cycle management) spelen hierbij een zeer belangrijke rol. 

Vanwege onze sterke groei zijn we, ter versterking van ons Finance team in Nederland op zoek naar een financiële vrouw/man die ons gaat helpen om verder vorm te geven aan deze enerverende XAAS reis.

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een financieel talent die toe is aan een meer senior financiële rol. Iemand die initiatief neemt, zelfstandig kan werken in een kleine organisatie, met een goede kennis van financiële managementrapportages en op de hoogte is van SaaS metrics zoals MRR, ACS, CAC en LTV.

Je belangrijkste taken zijn:

  • opstellen van management rapportage en prognoses om het management en, in het verlengde daarvan, de verkoop- en operationele teams te helpen bij hun besluitvorming;
  • samen met de Finance collega’s verantwoordelijk voor een correcte financiële administratie van de verschillende entiteiten incl. de maand- en jaarafsluiting;
  • bewaker van onze liquiditeitsplanning;
  • Finance & Control-vertegenwoordiger in het “Scalability” projectteam (transitie naar een full XAAS bedrijf);

Verder vragen we:

·       Afgeronde HBO-opleiding in een financieel administratieve richting.

·       Meerdere jaren ervaring in een soortgelijk bedrijf (SAAS, scale up, technology) in een soortgelijke functie;

·       Ervaring met Exact Online of vergelijkbare boekhoudsoftware

·       Een systematische, methodische en ordelijke manier van werken en een servicegerichte instelling.

·       Een goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift;

·       Woonachtig in de omgeving van Nieuwegein, binnen een straal van 30 km.

Wat bieden we aan?

  • Een informele, internationale werkomgeving, met afwisselend werk, veel verantwoordelijkheid 
  • Leuke collega's en een mooi kantoor in Nieuwegein 
  • Een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van een snelgroeiende, boeiende XaaS-organisatie waar je het verschil kunt maken, zowel binnen het financiële team als binnen de algehele organisatie.
  • Salarisindicatie: marktconform en afhankelijk van je werkervaring. Daarnaast ontvang je een uitstekende pensioenregeling, vakantiegeld (8%) en een Apple Macbook.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur ons dan je motivatiebrief en CV per e-mail naar jobs@netaxis.solutions ter attentie van Julie Montoisy. 

Voor meer informatie over Netaxis, bezoek onze website op www.netaxis.com

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Dienstverlening algemeen, Controlling, Utrecht, Financiele Administratie, Randstad, ICT/Communicatie/Media, Financial Controller, Financieel Medewerker