Medewerker Debiteuren- en Crediteurenbeheer

Wil jij een nieuwe of volgende stap maken in je carrière? Aarzel dan niet! Binnen ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste, proactieve en resultaatgerichte collega.


De Leitz Groep heeft productievestigingen in Europa, Amerika en Azië en tal van verkoop- en servicebedrijven over de hele wereld dichtbij belangrijke locaties van relevante industrieën. De 4800 medewerkers van de Leitz Groep genereren een jaarlijkse omzet van meer dan 380 miljoen Euro. 

Het productassortiment omvat het gehele bereik van gereedschappen voor de nauwkeurige bewerking van massief hout, samengestelde houtproducten, metaal en kunststoffen. Het klantenbestand bestaat uit industriële ondernemingen en ambachtelijke bedrijven in de hout- ,metaal- en kunststofbewerking, bijvoorbeeld in de timmerindustrie, de meubelindustrie en de houthandel. 
 

Voor ons nieuwe hoofdkantoor in Elst (GLD) zijn wij op zoek naar een:

 

Medewerker Debiteuren- en Crediteurenbeheer


Wie is onze ideale Medewerker Debiteurenbeheer?
Voor deze functie zijn we op zoek naar een collega die standvastig is, maar tegelijk over een flinke dosis aanpassingsvermogen beschikt. Onder andere communicatie is erg belangrijk: jij weet jouw boodschap en aanpak af te stemmen op jouw gesprekspartner, zowel intern als extern. Dankzij jouw heldere manier van communiceren en motto ‘afspraak is afspraak’ weet je een goede relatie op te bouwen met klanten en collega’s. 

Als lid van ons team ben je onder andere verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer wat bestaat uit het actief bewaken van de openstaande vorderingen. Hiervoor maak je overzichten en heb je telefonisch contact met onze klanten en buitendienstmedewerkers. Daarnaast verwerk je bankmutaties en voer je allerlei andere voorkomende administratieve werkzaamheden uit, waaronder crediteurenbeheer. 

Functie-eisen Medewerker Debiteurenbeheer:

  • Minimaal een MBO-diploma aangevuld met boekhoudkundige opleidingen;
  • Affiniteit met boekhoudsystemen (kennis van en/of ervaring met SAP is een pré);
  • Gedegen kennis van Officeprogramma’s, met name Excel;
  • Servicegerichte instelling waarin de relatie met de klant voorop staat;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Accuraat en zelfstandig kunnen werken.


Leitz biedt:

  • Een uitdagende fulltime baan in een gezond bedrijf;
  • Een gedegen inwerkperiode en goede begeleiding;
  • Een uitstekende werksfeer en fijne collega’s;
  • Een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Additionele informatie
Heb je nog vragen? Bel of mail ons: 0182-303030 of pz@leitz-service.org.

Ben jij de Medewerker Debiteuren- en Crediteurenbeheer die Leitz zoekt?
Stuur dan jouw sollicitatiebrief, voorzien van CV, via onze sollicitatiepagina.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Trefwoorden: Vacature Medewerker Crediteurenbeheer Elst, Vacature Medewerker Debiteurenbeheer Gelderland, Financieel Medewerker, Boekhoudkundig Medewerker 0


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, 3-5 jaar, MBO, Dienstverlening algemeen, Crediteuren Administratie, Debiteuren Administratie, Industrie/Techniek, Gelderland, Financieel Medewerker