Business Controller

Slachtofferhulp Nederland heeft voor haar locatie in Utrecht een vacature voor een

Business Controller
36 uur per week


Over ons
Slachtofferhulp Nederland helpt na een misdrijf, verkeersongeval of calamiteit. Je kan bij ons terecht voor emotionele steun, hulp in het strafproces en ondersteuning bij het vergoed krijgen van schade. Met 940 vrijwilligers, 100 stagiairs en 500 betaalde medewerkers, helpen wij jaarlijks ruim 145.000 slachtoffers en nabestaanden persoonlijk. Via de website zijn er meer dan 280.000 diensten verleend. Samen helpen wij slachtoffers vandaag verder.

Stichting Perspectief Herstelbemiddeling is sinds 2007 dé organisatie voor herstelbemiddeling in Nederland. Een delict, verkeersongeval of medisch incident kan een grote (emotionele) impact hebben op de direct betrokkenen. Perspectief Herstelbemiddeling organiseert en begeleidt bemiddeling tussen betrokkenen na dergelijke ingrijpende gebeurtenissen. Wensen en behoeften van deelnemers staan tijdens het bemiddelingstraject voorop.

Hoe help jij onze cliënten verder?
Met een jaarlijkse begroting van bijna € 40 miljoen is een goed financieel beleid en beheer voor Slachtofferhulp Nederland onontbeerlijk. Bedrijfsmatige sturing van primaire processen en outputsturing is hier onlosmakelijk mee verbonden. De afdeling Financiën & Control draagt zorg voor de aansturing en uitvoering van de financiële processen bij Slachtofferhulp Nederland.

Wat ga je doen als Business Controller?

  • Je ondersteunt en adviseert (gevraagd en ongevraagd) het management en de directie;
  • Je maakt financiële managementrapportages, prognoses en analyses;
  • Je stelt begrotingen op en je treedt op als adviseur en sparringpartner van de directeuren, regiomanagers en afdelingshoofden de concerncontroller bij het begrotingsproces/de begrotingscyclus;
  • Je stelt risicoanalyses op.


Wat breng je mee?

  • Een afgeronde financiële opleiding bedrijfseconomie of controlling op HBO/WO niveau;
  • Kennis en ervaring met BI applicaties;
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als controller.


Wat biedt Slachtofferhulp Nederland jou?
Een uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende baan van maatschappelijke belang bij een betrokken organisatie. De functie kent veel verantwoordelijkheid en biedt veel ruimte voor eigen initiatief.

De CAO Sociaal Werk (schaal 10) is van toepassing, max. € 4.712,--. Het salaris is afhankelijk van ervaring bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). Wij kennen een eindejaarsuitkering binnen een individueel keuzebudget. De aanstelling is in ieder geval voor de periode van een jaar met zicht op een vaste aanstelling. Je krijgt bovenop jouw basissalaris onder andere een:

  • mobiele telefoon
  • chromebook
  • individueel loopbaanbudget
  • individueel keuzebudget*
  • contract voor bepaalde tijd voor 1 jaar, met uitzicht op een vaste baan


* Hierdoor heb je de keuze om de 26 bovenwettelijke uren, 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering om te zetten naar geld, scholing of vrije tijd.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met drs. Aad Boonstra RC, concerncontroller, tel. 0636256929 of  a.boonstra@slachtofferhulp.nl.

Solliciteren op de functie van Business Controller
Heb je interesse in deze vacature? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 26 maart.

Om bij ons te mogen werken moet je in het bezit zijn van een VOG zonder bezwaar.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Controller, Business Controller, Financial Controller, Financieel Controller, Bedrijfseconomie, Controlling, Finance, Financieel Medewerker, Financiële


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 5-10 jaar, Controlling, Utrecht, Business Controller, Gezondheidszorg/Welzijn