Senior Accountant / Teamleider samenstelpraktijk

Senoir Accountant/ Teamleider samenstelpraktijk

Ken jij alle ins en outs van het accountancyvak en beschik je ook nog over visie en ondernemerschap? En wil je werken bij een innovatief kantoor dat gericht is op de toekomst? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als accountant op ons moderne kantoor in Barneveld bouw je mee aan de ontwikkeling van onze accountantspraktijk. Je bent verantwoordelijk voor een brede klantenportefeuille en zet je in voor het onderhouden en uitbouwen van bestaande relaties. Als inspirerend manager heb je oog voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling van collega’s. Je zorgt ervoor dat het team dat jij aanstuurt de normen haalt. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vak, ben jij degene die onze klanten proactief kunt adviseren. Jouw doel: alle processen soepel laten lopen en cliënten ontzorgen met het samenstellen van de jaarrekening en met tal van fiscaal-juridische zaken.

Wie ben je?

Je bent gestructureerd en vaktechnisch onderlegd. Met jouw organisatorische en leidinggevende capaciteiten loopt onze afdeling op rolletjes. Je weet als geen ander je communicatieve en adviesvaardigheden in te zetten om bestaande relaties te onderhouden en nieuwe klanten te vinden.

Waar kun je op rekenen?

Werken op een strak, vernieuwd kantoor in een leuk team dat jou alle ruimte biedt om je te ontwikkelen en initiatief te nemen. Ons kantoor is datadriven en altijd op zoek naar innovatieve ideeën. Dat is precies waar voor jou de uitdaging ligt! Uiteraard sta je er niet alleen voor en kun je altijd sparren met ervaren collega accountants en fiscalisten. 

Opdrachten worden zowel op kantoor als op locatie bij de klant in teamverband uitgevoerd.

Wat je van ons kunt verwachten:

  • € 4.375 - € 7.295 o.b.v. fulltime dienstverband
  • 32 - 40 uur per week
  • 28 vakantiedagen o.b.v. fulltime dienstverband
  • Leaseauto
  • Volledig verzorgde lunch op kantoor 
  • Telefoon en laptop, zodat jij je wer naar eigen inzicht kunt indelen 

Wat wij van jou verwachte

  • Bewezen ervaring als leidinggevende
  • Je beschikt over een diploma voor AA/RA opleiding en bent tekeningsbevoegd Accountant
  • Minimaal 10 jaar werkervaring met MKB bedrijven

​​Onze mensen

Onze collega’s zijn geen nummertje, maar mensen met unieke talenten.

Interesse? 

Reageren op deze vacature kan via de solliciteren button.
Eerst meer informatie? Neem dan contact op met Annick Begeer (Junior Adviseur HRM) via 0611946473 of hr@visser-visser.nl


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Accountant AA, Bepaalde tijd, Parttime, Accountant RA, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, > 10 jaar, Consultancy, Controlling, Financiele dienstverlening, Utrecht, Gelderland