Jaarrekening Specialist

Jaarrekening Specialist 

Ben jij analytisch, cijfermatig en gestructureerd? Dan is de ondersteunende functie van jaarrekeningspecialist bij dit accountantskantoor wellicht iets voor jou!

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag bij een top 30-accountantskantoor en werkt in een jong en dynamisch audit-team. Je ondersteunt bij het opstellen van jaarrekeningrapporten en voert (complexe) consolidaties uit voor onze auditklanten. Hoe complexer, hoe meer uitdaging voor jou! Ook ben je verantwoordelijke voor het opstellen van specificaties en aansluitingen, in bijvoorbeeld Excel. Samen met één van onze financials leiden we je op tot een jaarrekeningspecialist. De periode februari – juni is de drukste periode op het werk, versterk jij dan het team?

Wie ben je?

Je vindt het leuk om complexe consolidaties uit te voeren en ziet het als een echte uitdaging om deze puzzel op te lossen. Je bent analytisch, cijfermatig en gestructureerd en hebt kennis van de inrichtingsvereisten van (middel)grote jaarrekeningen. Door het optimaal benutten van de mogelijkheden van rapportage- en consolidatietools, waaronder Caseware , draag je bij aan verdere ontwikkeling van de auditpraktijk.

Waar kun je op rekenen?

Je gaat werken in een organisatie die te omschrijven is als laagdrempelig, behulpzaam en mensgericht. Je krijgt de kans om nog beter te worden in datgene waar je al goed in bent. We bieden je afwisselend en leerzaam werk in een team dat is gefocust op betrokkenheid, kwaliteit en innovatie.

Opdrachten worden zowel op kantoor als op locatie bij de klant in teamverband uitgevoerd.

Wat je van ons kunt verwachten:

  • € 1.925 - € 4.195 o.b.v. fulltime dienstverband
  • 32 - 40 uur per week
  • 28 vakantiedagen o.b.v. fulltime dienstverband
  • Reiskostenvergoeding
  • Lunch op kantoor 
  • Telefoon en laptop 

Wat wij van jou verwachte

  • MBO niveau 4, HBO niveau of SPD
  • Liefde voor het vak

​​Onze mensen

Onze collega’s zijn geen nummertje, maar mensen met unieke talenten.

Interesse? 

Reageren op deze vacature kan via de solliciteren button.
Eerst meer informatie? Neem dan contact op met Ruth Vlot (Adviseur HRM) via 06-57239985 of hr@visser-visser.nl


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, Audit, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, MBO, Assistent Accountant, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Randstad