Zelfstandig Assistent Accountant

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Zelfstandig Assistent Accountant

Je hebt een aantal jaren ervaring in de accountantspraktijk en wil je verder ontwikkelen als vakspecialist. Visser & Visser is de beste werkgever in de categorie financiële dienstverlening en geeft jou de kans om door te groeien naar de functie van accountant.

Wat ga je doen?

Vanuit ons open, moderne en snelgroeiende kantoor in Barneveld bedienen we met circa 45 collega’s een breed en afwisselend pakket aan vooral MKB-ondernemers. Als voornamelijk intern opererende zelfstandig assistent accountant, ondersteun je jouw collega’s vanuit ons kantoor bij de dienstverlening aan onze opdrachtgevers.

Jouw doel: cliënten ontzorgen bij de administratie en opstellen van hun jaarrekeningen. Hun zaken zijn in jouw handen financieel en vaktechnisch perfect in orde, van de soms knap complexe jaarrekeningen tot ingewikkelde consolidaties die jij voor hen inricht. Waarbij de complexiteit van het verwerken van grotere BV-structuren, vastgoedbeleggingen en fusies een kolfje naar jouw hand zijn. Door het opstellen van geconsolideerde jaarrekeningen help je de ondernemer met jaarrekeningen die voldoen aan de actuele wet- en regelgeving. Langzaam maar zeker groei jij uit tot een vertrouwde contactpersoon van jouw klanten en de betrouwbare basis voor collega’s in het veld, krijg je steeds meer verantwoordelijkheid in de vorm van complexere zaken en ga je op weg naar de functie van teamleider.

Wie ben je?

Met jouw vakkennis, vermogen tot samenwerken en focus op de klant lever je werk af dat van hoge kwaliteit is en waar jouw klanten en collega’s echt mee geholpen zijn. Flexibiliteit en analytisch vermogen zorgen ervoor dat je je hoofd meestal koel weet te houden, want het kan soms hectisch zijn.

Waar kun je op rekenen?

Interessant en afwisselend werk met op termijn mooie doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld in de vorm van jouw eigen klantenportefeuille. ­­­We kennen tal van groei- en carrièrepaden, ondersteund met opleidingen (zoals de AA-opleiding), trainingen en behulpzame collega’s.

Wat je van ons kunt verwachten:

 • € 2.640 - € 4.195 o.b.v. fulltime dienstverband
 • 32 - 40 uur per week (vanaf 24 uur per week indien bereikbaar op vrije dagen)
 • 28 vakantiedagen o.b.v. fulltime dienstverband
 • Leaseauto en gemakkelijk parkeren bij ons kantoor
 • Volledig verzorgde lunch
 • Volop opleiding-,ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden
 • Telefoon en laptop + flexibele werktijden en mogelijkheden om thuis te werken.

Wat wij van jou verwachte

 • Liefde voor het vak
 • Affiniteit met IT en het gebruik van dashboards
 • Minimaal vier jaar relevante werkervaring
 • Afgeronde HBO-opleiding (SPD, bedrijfseconomie of accountancy)

​​Onze mensen

Onze collega’s zijn geen nummertje, maar mensen met unieke talenten.

Interesse? 

Reageren op deze vacature kan via de solliciteren button.
Eerst meer informatie? Neem dan contact op met Annick Begeer (Junior Adviseur HRM) via 0611946473 of hr@visser-visser.nl


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Assistent Accountant, Controlling, Financiele dienstverlening, Utrecht, Financiele Administratie, Gelderland