Zelfstandig Assistent Accountant

Zelfstandig Assistent Accountant

Je hebt al wat ervaring in de accountantspraktijk en wil je verder ontwikkelen als vakspecialist. De zorg trekt jou en je helpt ondernemers in deze sector graag verder. Visser & Visser biedt jou de kans om door te groeien naar de functie van relatiemanager of accountant.

Wat ga je doen?

Binnen de Branchegroep Zorg bedienen we een breed en afwisselend pakket aan zorgondernemers. Jouw doel: cliënten in de zorg (van tandarts tot zorginstelling) ontzorgen bij de administratie en opstellen van hun jaarrekeningen. Hun zaken zijn in jouw handen financieel en vaktechnisch perfect in orde, van de soms knap complexe jaarrekeningen tot het inrichten van aan managementdashboard. Door het opstellen van jaarrekeningen help je de zorgondernemer met jaarrekeningen die voldoen aan de actuele wet- en regelgeving. Langzaam maar zeker groei jij uit tot een vertrouwde contactpersoon van jouw klanten en de betrouwbare basis voor collega’s in het veld, krijg je steeds meer verantwoordelijkheid in de vorm van complexere zaken en ga je op weg naar de functie van junior-relatiemanager.

Wie ben je?

Met jouw vakkennis, vermogen tot samenwerken en focus op de klant lever je werk af dat van hoge kwaliteit is en waar jouw zorgondernemers echt mee geholpen zijn. Flexibiliteit en analytisch vermogen zorgen ervoor dat je je hoofd meestal koel weet te houden, want het kan soms hectisch zijn. Je vindt het leuk om mee te bouwen aan de ontwikkeling van de Branchegroep Zorg.

Waar kun je op rekenen?

De Branchegroep Zorg is een interdisciplinair team en bedient de klanten in de zorg van alle vestigingen. Het team werkt vanuit onze vestiging in Gorinchem en heeft landelijke dekking.

Interessant en afwisselend werk met op termijn mooie doorgroeimogelijkheden. Waar nodig ondersteunen we je met opleidingen of trainingen (zoals de AA-opleiding), maar je kunt ook rekenen op behulpzame collega’s.

Wat je van ons kunt verwachten:

  • € 2.640 - € 4.195 o.b.v. fulltime dienstverband.
  • 32 - 40 uur per week
  • 28 vakantiedagen o.b.v. fulltime dienstverband
  • Leaseauto
  • Volledig verzorgde lunch
  • Mogelijkheid om door te studeren naast je werk
  • Laptop en mobiel, zodat je je werk naar eigen inzicht kunt indelen

Wat wij van jou verwachte

  • HBO-diploma Accountancy of in Bedrijfseconomische richting
  • Vanaf één jaar werkervaring in bedrijfseconomische of cliëntgerichte rol

​​Onze mensen

Onze collega’s zijn geen nummertje, maar mensen met unieke talenten.

Interesse? 

Reageren op deze vacature kan via de solliciteren button.
Eerst meer informatie? Neem dan contact op met Jan van Tilborg (Adviseur HRM) via 06-18572001 of javantilborg@visser-visser.nl.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Assistent Accountant, Controlling, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Gezondheidszorg/Welzijn, Randstad