2 Adviseurs Financiën taakgroepen Samenleving en Bestuur & Ondersteuning

Bij Meerinzicht maken mensen het verschil. Meerinzicht is dé organisatie die voor de gemeenten Ermelo, Harderwijk en Zeewolde de adviserende, faciliterende en uitvoerende taken met betrekking tot bedrijfsvoering verricht. Ook verricht Meerinzicht taken op het gebied van zorg, werk en inkomen, jeugd en leerling zaken. De laatste twee worden ook uitgevoerd voor de gemeenten Elburg, Nunspeet, Oldebroek. Een groot en sterk samenwerkingsverband waarbij een goede dienstverlening en ondersteuning aan de gemeenten ons hoofddoel is. Klantgerichtheid, een proactieve serviceverlening en een hart voor de samenleving zijn hierbij heel belangrijk. Dit vraagt om een ondernemende, efficiënte en procesgerichte werkwijze, waarbij de samenwerking met elkaar en de klant niet uit het oog wordt verloren. Zo gaan wij op weg om Meerinzicht de beste uitvoeringsorganisatie van Nederland te maken, zodat elke gemeente haar ambities kan verwezenlijken. En aangezien de samenleving continu verandert, zijn wij ook blijvend in ontwikkeling.

Heb jij een flinke dosis ambitie en ben je analytisch en communicatief ingesteld? Heb jij een helicopterview en kun je op elk moment het overzicht leveren? Vind jij het daarnaast een uitdaging om je bijdrage te leveren aan het verder ontwikkelen van ons team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor ons team Financiën zijn wij op zoek naar:

2 Adviseurs Financiën taakgroepen Samenleving en Bestuur & Ondersteuning
32-36 uur | Zeewolde

Dit ga je doen
Financieel adviseur Bestuur en Ondersteuning:
Adviseren projecten en initiatieven voor het taakveld Bestuur en ondersteuning meer specifiek vraagstukken rondom facilitair, overhead, belastingen en HRM. Je bent het aanspreekpunt/sparringpartner voor budgethouders van B&O ook ten aanzien van de verbonden partijen (Veiligheidsregio VRF en VNOG) in de regio.

Financieel adviseur Samenleving:
Adviseren projecten en initiatieven voor het taakveld Samenleving meer specifiek projecten rondom verbouwing nieuw zwembad, subsidieverstrekkingen, onderwijs en cultuur voor de gemeente Ermelo. Je bent het aanspreekpunt/sparringpartner voor budgethouders en projectleiders binnen het taakveld Samenleving.

Daarnaast werk je voor beide functies mee aan het (mede) opstellen van financiële beleidsnotities en verordeningen. Als adviseur denk je mee op het gebied van voorstellen, adviezen en beleidsnota’s en breng je in kaart wat de financiële gevolgen zijn.

De functie:
Je gaat als adviseur aan de slag in een afdeling die in opbouw is. De belangrijkste aandachtsgebieden van de functie zijn:

  • Je bent financieel aanspreekpunt/sparringpartner voor diverse beleidsterreinen;
  • Als financieel professional neem je deel aan projecten op het gebied taakveld waarin je onderdeel uitmaakt;
  • Je fungeert als sparringpartner voor de collega’s, inclusief die van andere financiële vakgroepen;
  • Je initieert en denkt mee over verbetervoorstellen op het gebied van kwaliteit en efficiency;
  • Je bent een echte teamplayer, maar ook in staat om dingen zelfstandig op te pakken.

Jouw talenten
Je hebt een HBO werk- en denkniveau op financieel economisch gebied en een flinke dosis ambitie. Voor jou is het een uitdaging om je bijdrage te leveren aan het verder ontwikkelen van ons team. Je hebt een helikopterview en kunt op elk moment het overzicht leveren. Je bent sterk analytisch en communicatief ingesteld. Je weet goed mondeling en schriftelijk over je werk te communiceren. Daarbij beschik je over de nodige politieke sensitiviteit. Je hebt een accurate werkwijze en vindt het leuk om met het team goede resultaten neer te zetten. 

Wij vinden voor beide functies belangrijk:

  • Werkervaring als aanspreekpunt voor budgethouders;
  • Kennis en ervaring van BBV;
  • Ruime gemeente-ervaring op financieel terrein;
  • Zelfstandig kunnen opstellen van financiële verordeningen’;
  • Een pré is ervaring met een Gemeenschappelijke regeling en kunnen werken met applicaties zoals financiële applicaties Unit 4 Financials, Cognos en Excel.

Dit krijg je van ons
Een fijne werksfeer, collegiale samenwerking, openheid, vertrouwen, eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

Wij bieden je:

  • Een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar, met bij goed functioneren uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd; 
  • Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris in schaal 11 (minimaal € 3.561, -/ maximaal € 5.169, - bruto per maand op basis van 36 uur per week), gebaseerd op de HR21 functie van Adviseur III;
  • Een individueel keuzebudget van 17,05%.

Goede secundaire regelingen, waaronder een reiskostenregeling, een regeling ouderschapsverlof, zorgverlof, aan- en verkoop van verlof en de mogelijkheid om flexibel te werken.

Laten we kennismaken
Zijn wij op zoek naar jou? Solliciteren kan tot en met 13 maart 2021 via de sollicitatiebutton. Geef in je motivatiebrief aan op welk adviseurschap je reageert:

1.        Samenleving of

2.        Bestuur & Ondersteuning.

Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature kun je die stellen aan Redouan Maanach, afdelingsmanager, via 085-1108267. René Broekhof, HR Adviseur, beantwoordt graag vragen over de sollicitatieprocedure via 085-210 82 00.

Vervolgprocedure:
Na het verstrijken van de reactietermijn ontvangt je van ons bericht of wij je willen uitnodigen voor een nadere kennismaking. Hoewel een persoonlijke kennismaking onze voorkeur heeft, kan het zijn dat in de huidige situatie dit toch via videobellen gaat plaatsvinden. Onze organisatie volgt de richtlijnen van het RIVM, waardoor we persoonlijk contact voorlopig zo veel mogelijk proberen te voorkomen. Na de brievenselectie bepalen we op welke wijze de eerste kennismaking gaat plaatsvinden. Als we kiezen voor videobellen en we jou daarvoor willen uitnodigen, dan nemen we van tevoren contact met je op over hoe het werkt en of het voor jou mogelijk is.

Tot slot:
Heb je hier vragen over? Dan kun je ook contact opnemen met de procedurebegeleider van de vacature. Noteer zijn of haar gegevens, want deze zijn na het verstrijken van de reactietermijn niet langer zichtbaar.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: adviseur, financiën, samenleving, bestuur en ondersteuning, economie, HBO, BBV, ervaren

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, In overleg, Financiele Administratie, Non-profit organisaties, Financieel Adviseur, Financieel Medewerker, Overheid