Medewerker Financiële Administratie

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Belastingen & Financial Planning en Control
Belastingen & Financial Planning Control (B&FPC) is verantwoordelijk voor de gemeentelijke belastingen, planning & control producten, het financieel adviseurschap, financiële toetsing van beleidsvoorstellen en de financiële administratie en invordering.
Het cluster is onderverdeeld in drie teams: Heffingen en WOZ, Advies en begroting en Financiële administratie en terugvordering.

Wij zoeken voor het team Financiële administratie en terugvordering een klantgerichte

Medewerker Financiële Administratie
36 uur | Emmeloord

Dit ga je doen
Samen met jouw collega's ben je mede eindverantwoordelijk voor de financiële verslaglegging. Dit betekent dat je gegevens controleert, corrigeert en verbanden legt met andere gegevens. Je bereidt voor en verwerkt mutaties in administraties, zoals de centrale boekhouding (verifiëren en controleren van rekeningen, het verrichten van boekingen). Je adviseert, ondersteunt en verzorgt informatie aan het management op het gebied van treasury. Je bent een vraagbaak voor medewerkers en je zoekt kredietbeheerders actief op als je onregelmatigheden vindt om dit samen op te lossen.

Dit breng je mee
Je beschikt over de kennis en kunde die nodig is om deze werkzaamheden uit te voeren. We staan ook open voor een starter die het werk in de praktijk snel eigen weet te maken. Je hebt in ieder geval een opleiding op MBO+/HBO-niveau richting financieel-administratief. Heb je deze opleiding niet maar denk je dat je het werk wel aankunt, dan nodigen we uit om gemotiveerd te solliciteren. Kennis van Coda Financials komt goed uit en is een pré. Je hebt een dienstverlenende instelling en vindt het leuk om samen met anderen te werken. Daarnaast kun je heel goed zelfstandig jouw takenpakket uitvoeren. We verwachten dat je resultaatgericht bent en oog hebt voor kwaliteit. Verder vind je het leuk om de organisatie in te gaan om collega's te helpen vanuit jouw expertise.

Dit is het cluster
B&FPC is verantwoordelijk voor de gemeentelijke belastingen, planning & control producten, het financieel adviseurschap, financiële toetsing van beleidsvoorstellen en de financiële administratie en invordering. Het cluster is onderverdeeld in drie teams. Deze functie behoort tot het team Financiële Administratie en Invordering. Dit team heeft zes medewerkers en een coördinator.

Dit bieden wij

  • Ruimte voor groei en ontwikkeling.
  • Een salaris passend bij de kennis en ervaring die je meebrengt, maximaal € 3.176, - bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 7).
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao Gemeenten, waaronder een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05%, dat vrij te besteden is aan extra inkomen, verlof of studie.
  • Een tegemoetkoming in de reiskosten voor het woon-werkverkeer.
  • Variabele werktijden (vrijheid in gebondenheid) afgestemd op de dienstverlening en samenwerking, en gedeeltelijk de mogelijkheid om thuis te werken.
  • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor 1 jaar; deze kan na 1 jaar bij goed functioneren omgezet worden in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • De cao Gemeenten kent 20 verlofdagen bij een fulltime dienstverband. Het IKB biedt de mogelijkheid om maximaal 4 weken verlof bij te kopen.
  • Deelname aan de pensioenregeling bij het ABP.

Op dit moment werken de medewerkers van de financiële administratie afwisselend thuis en op het gemeentehuis afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden.

Wil je meer weten over deze functie?
Voor wat betreft de inhoud van de functie kun je contact opnemen met:

René Stigt, manager B&FPC. Hij is te bereiken op telefoonnummer 06 48 13 46 23.
of met Edith van den Berg, coördinator van het team. Zij is te bereiken op telefoonnummer 06 13 76 92 09 of per e-mail: e.vandenberg@noordoostpolder.nl.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Annemar Koetsenruijter, adviseur HR, via telefoonnummer 06 30 49 79 84.

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en is jouw interesse gewekt? Solliciteer dan snel!
Solliciteren kan via de sollicitatiebutton. Doe dit uiterlijk 28 februari.

De sollicitatiegesprekken voor een eerste kennismaking vinden plaats op donderdagmiddag 11 maart en dinsdagochtend 16 maart.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij om een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Financiële Administratie, fulltime, Emmeloord, MBO+, HBO, finance, administratief, Coda Financials, gemeente, ervaren

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Flevoland, Financieel Medewerker