Financieel Adviseur Gemeenschappelijke Regeling

(Sluitingsdatum: 18-02-2021 om 12:00 uur) In de rol van financieel adviseur ben je het aanspreekpunt/sparringpartner voor budgethouders en projectleiders en ben je (mede)verantwoordelijk voor het opstellen van financiële beleidsnotities en verordeningen.
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt voor tijdelijke en vaste vacatures, voornamelijk binnen de overheid. Wij werken samen met Freelancers, ZZP’ers, detacheringsbureaus en sollicitanten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband met flexibele uren. Je krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven een terugkoppeling. Heb je geen terugkoppeling ontvangen? Laat het ons direct weten, dan is er écht iets misgegaan en zullen we er alles aan doen om dit te herstellen.


Functieomschrijving

Startdatum:08-02-2021
Einddatum:01-06-2021
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week:24
Sluitingsdatum: 18-02-2021 om 12:00 uur

Bij Meerinzicht maken mensen het verschil. Meerinzicht is dé organisatie die voor de gemeenten Ermelo, Harderwijk en Zeewolde de adviserende, faciliterende en uitvoerende taken met betrekking tot bedrijfsvoering verricht. Ook verricht Meerinzicht taken op het gebied van zorg, werk en inkomen, jeugd en leerling zaken. De afdeling Financiën behoort tot het Domein Bedrijfsvoering. Deze bestaat uit 43 fte die opgedeeld zijn in een viertal clusters; financiële administratie, advies en beleid, beheer en het cluster AO/IC. Door samenwerking met de andere afdelingen wordt de verbinding tussen beleid en uitvoering gerealiseerd.

In de rol vanfinancieel adviseur ben jij verantwoordelijk voor:

  • Adviseren projecten en initiatieven voor het taakveld Samenleving meer specifiek projecten rondom verbouwing nieuw zwembad,  subsidieverstrekkingen, onderwijs en cultuur voor de gemeente Ermelo;
  • Werkt pro actief mee aan de P&C producten voor de gemeente Ermelo;
  • Je bent het aanspreekpunt/sparringpartner voor budgethouders en projectleiders binnen het taakveld Samenleving;
  • Het (mede) opstellen van financiële beleidsnotities en verordeningen;
  • Als adviseur denk je mee op het gebied van voorstellen, adviezen en beleidsnota's en breng je in kaart wat de financiële gevolgen zijn.

 


Functie-eisen
  • HBO opleiding op financieel/economisch gebeied;
  • Minimaal drie jaar ervaring met het zijn van aanspreekpunt voor budgethouders 
  • Kennis en ervaring van BBV.
  • Minimaal 5 jaar gemeentelijke ervaring  financieel terrein;
  • Minimaal twee jaar ervaring in het werken binnen gemeenschappelijke regeling;
  • Minimaal twee jaar ervaring met het werken van financiële applicaties Unit 4 Financials, Cognos en Excel.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Parttime, Detachering, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Financiele Administratie, Flevoland, Overheid