Assistent (project) Controller

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Assistent (project) Controller
Velserbroek

Wil jij de schakel zijn tussen administratie en control en vraagbaak voor de business? Wil jij het financiële geweten van onze projecten zijn? Dan ben jij wellicht de Assistent (project) Controller die wij zoeken!

Wat ga je doen?
Als Assistent (project) Controller ben je de schakel tussen administratie & control en vraagbaak voor de business. Je levert een bijdrage aan de uitvoering van het planning- & controlproces en ondersteunt de Controllers. Je functie bestaat uit een combinatie van het verzorgen van de financiële boekhouding en de projectadministratie van PWN.

Tot je taken behoren o.a:

 • Je bent verantwoordelijk voor het inrichten en beheren van de financiële projectadministratie in SAP ERP.
 • Je beoordeelt projectvoorstellen en valideert Business Cases.
 • Je monitort de projectvoortgang en bewaakt de budgetten.
 • Je adviseert het projectmanagent bij het opstellen van prognoses.
 • Je stelt financiële (project)rapportages op in Excel en BI-dashboard.
 • Je analyseert financiële (project)rapportages en signaleert afwijkingen.
 • Je fungeert als sparringpartner voor projectmanagement op gebied van financiële vraagstukken: en geeft gevraagd en ongevraagd advies.


Je maakt deel uit van het team Financiën en je rapporteert aan de Teammanager Financiën.

Wat heb je daarvoor nodig?
Wij zoeken een stevige persoonlijkheid met een kritische blik die van aanpakken houdt en in staat is om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken. Tenslotte ben je ook nog eens spontaan en beschik je over een gezonde dosis humor.

Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde hbo-bachelor opleiding op het financieel gebied.
 • Kennis van financiële boekhouding en ervaring met een groter boekhoudsysteem zoals bijvoorbeeld SAP ERP.
 • Gevorderde kennis van en ervaring met Excel/BI en Power BI.
 • Ervaring met de scrum-methode is een pre.


Wat biedt PWN je?
We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, flexibele werktijden, goede pensioen- en verzekeringsvoorzieningen en een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget waarbij je o.a. extra vrije dagen kunt kopen en verkopen. We bieden je een contract voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar, waarbij de mogelijkheid bestaat op verlenging. Het bruto jaarinkomen bedraagt maximaal € 58.129, - inclusief flexibele arbeidsvoorwaarden (inclusief vakantie en eindejaarsuitkering). Bovenal zal je deel uitmaken van een prettige en uitdagende werkomgeving met betrokken collega’s en ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

Ben je geïnteresseerd?
Dan ontvangen wij graag je motivatie en cv. Je kunt direct online solliciteren op de vacature, via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lydia Naddeo, teammanager Financiën, telefoon 06- 22674243.

Voor vragen over de sollicitatie- en selectieprocedure kun je contact opnemen met Vincent Gerbrands, HR-adviseur, telefoonnummer 06-82478573. Kijk ook voor meer informatie op werkenbij.pwn.nl.

Sollicitanten worden gescreend. De screening bestaat uit de volgende stappen: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma’s en het opvragen van een verklaring omtrent het gedrag.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, Controlling, Financiele Administratie, Randstad, Controller, Non-profit organisaties, Noord-Holland, Overheid, Project Controller