Assistent controller

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

In Nederland worden drie bevolkingsonderzoeken naar kanker uitgevoerd: borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker. Bevolkingsonderzoek Midden-West (BOMW) is één van de vijf screeningsorganisaties die zorg draagt voor de vroegtijdige opsporing van kanker. Zij doet dit in de provincie Noord-Holland, Flevoland en Utrecht door het uitvoeren van kwalitatief hoogwaardig bevolkingsonderzoek, met als doel gezondheidswinst te realiseren en sterfte terug te dringen. De vijf regionale screeningsorganisaties naar kanker en de Facilitaire Samenwerking Bevolkingsonderzoeken (FSB) vormen vanaf 1 september 2020 één bestuurlijk gefuseerde organisatie: Bevolkingsonderzoek Nederland. Het managementteam van Bevolkingsonderzoek Midden-West is verantwoordelijk voor de operationele activiteiten ten behoeve van de kankerscreening en legt verantwoording af aan de Raad van Bestuur van Bevolkingsonderzoek Nederland. Onze organisatie is strategisch en operationeel in ontwikkeling. Het komende jaar wordt een juridische fusie voorbereid van de vijf screeningsorganisaties. Dit vraagt flexibele medewerkers die in een organisatie willen werken, die in transformatie is.

Per direct zijn wij op zoek naar een verbindende, slagvaardige en zelfstandige:

Assistent controller
32 uur per week, in Amsterdam

Als assistent controller ontvang je leiding van de controller en werk je samen met een financieel medewerker/salaris administrateur. Je adviseert de controller vanuit de uitvoeringspraktijk over de mogelijke bijstelling van het financieel economisch organisatiebeleid. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het mede inrichten, voorbereiden en bewaken van de planning & control-instrumenten (begroting en managementrapportages). Je draagt bij aan het boekhoudkundigproces met betrekking tot de grootboekadministratie ten behoeve van de organisatie.

De volgende resultaatgebieden zijn van belang in deze functie:

 • De toestandkoming en bijstelling van het financieel beleid
 • Het voorbereiden voor het opstellen van de begroting en periodieke rapportages
 • De correcte, volledige en tijdige registratie en verwerking van financiële- en salarisadministratie.

Wij vragen

 • Aantoonbaar kennis van en een opleiding op het gebied van financial en business controll op minimaal hbo-niveau.
 • Je beschikt over door praktijkervaring verworven bedrijfskundige inzichten voor zowel de financiële- als de salarisadministratie.
 • Je bent pro-actief en zoekt verbinding met andere organisatieonderdelen.
 • Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden.
 • Ervaring met het harmonisatie en implementatie van financieel administratieve processen en regelgeving is een pré.

Wij bieden

 • Een zelfstandige functie in een veranderende organisatie met een belangrijke maatschappelijke doelstelling.
 • Een functie van 32 uur per week voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging.
 • Het maandsalaris is op basis van FWG 55 (CAO-Ziekenhuizen) minimaal € 2.882,- en maximaal € 4,227,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week, exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
 • De organisatie kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de Cao Ziekenhuizen.

Meer informatie
Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ilja Langevoort (adviseur P&O) op telefoonnummer 06-82 17 31 93. Meer informatie over Bevolkingsonderzoek Midden-West lees je op onze website.

Solliciteren
Je sollicitatie, voorzien van een korte motivatiebrief en recent cv, ontvangen wij graag voor 16 februari 2021 via onze sollicitatiepagina. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 19 februari 2021 via videobellen. Reageren op deze vacature kan door te klikken op de knop 'Solliciteer' onderaan deze pagina.

Deze vacature zal tegelijkertijd zowel intern als extern worden geplaatst. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar interne kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Amsterdam, Bepaalde tijd, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Assistent Controller, Controlling, Gezondheidszorg/Welzijn, Noord-Holland