Accountants AA/RA

Door onze groeiambitie zijn we op zoek naar  ambitieuze accountants voor onze vestiging Goes.

Als ervaren Accountant (AA/RA) heb je veel ervaring op het gebied van het samenstellen van jaarrekeningen en daarnaast draag je al langer de verantwoordelijkheid voor een klantenportefeuille. Je bent in jouw rol het eerste aanspreekpunt voor een breed scala aan MKB-klanten en een communicatieve spil in onze dienstverlening. Je bent een strategisch gesprekspartner voor de  ondernemer. Wanneer je bij een ondernemer aan tafel zit gaan de gesprekken verder dan de cijfers. Vanuit jouw kennis, ervaring en sociale vaardigheden voorzie je de ondernemer gemakkelijk van (vakinhoudelijke) adviezen over uiteenlopende zaken. Bovendien lukt het jou om ook in onuitgesproken klantvragen adviesmogelijkheden te signaleren, waarbij je verder kijkt dan alleen je eigen vakgebied en je de samenwerking zoekt met de andere adviesdisciplines binnen onze organisatie.

Voor de medewerkers van de accountancy-afdeling ben je een vraagbaak. Je begeleidt hen in het werk en biedt (vakinhoudelijke) aansturing. Samen met de andere accountants en teamleiders lever je een bijdrage aan een verdere groei van onze dienstverlening en de ontwikkeling van medewerkers

Wie ben jij?

Je beschikt over een AA- of RA titel en hebt bij voorkeur ervaring als tekenend accountant. Je hebt tenminste 5 jaar relevante werkervaring in de accountancy binnen het MKB segment. Je zit graag bij de ondernemer aan tafel, communiceert gemakkelijk en je bent bereid om jouw collega’s mee te nemen in hun ontwikkeling. Ervaring met acquisitie en een commerciële instelling zijn van belang om bij te dragen aan de verdere uitbouw van de organisatie. Je bent ondernemend, enthousiast, initiatiefrijk en integer. Daarnaast ben je iemand die beschikt over een eigen (regionaal) netwerk. Er zijn mogelijkheden om in deze rol door te groeien richting partnerschap.

Wie zijn wij?

Bij Schipper werken we aan de toekomst: de toekomst van onze klanten, van onze organisatie én die van jou. Dit betekent dat we je alle ruimte bieden om jezelf te ontwikkelen, we aandacht hebben voor jouw individuele loopbaan en veel waarde hechten aan persoonlijk contact. We zorgen voor een inwerktraject dat aansluit op je behoeftes, nemen je mee op pad en bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die blijk geven van waardering. Zo helpen we je om de beste versie van jezelf te worden. Onze cultuur omschrijven we als laagdrempelig, betrokken en vooruitstrevend. Met ruim 350 collega’s staan we vanuit onze 10 vestigingen elke dag weer klaar om onze MKB-klanten te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, pensioen, personeel en corporate finance. De praktische vraagstukken van vandaag en de strategie voor de toekomst: onze mensen adviseren op ieder niveau.

Werken bij Schipper betekent dan ook een baan met grote diversiteit, tal van kansen en voldoende vrijheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Word ook de beste versie van jezelf!

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Druk op ‘Direct solliciteren’ om het sollicitatieformulier in te vullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en cv te uploaden. Heb je vragen over onze sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met HR-adviseur Brenda Verberk- Lutters.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Accountant AA, Bepaalde tijd, Accountant RA, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Controlling, Zeeland, Financiele Administratie