(Jr.) Manager Audit

Door onze groeiambitie zijn we op zoek naar een ambitieuze (Junior) Manager Audit voor de regio Rijnmond/ Brabant

Als (Junior) Manager Audit geef je leiding aan het controleteam en heb je veelvuldig contact met klanten. Je krijgt de ruimte en verantwoordelijkheid om je eigen werk in te richten, met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en een goede balans tussen werk en privé.

Voor onze MKB-klanten ben je een strategische gesprekpartner en een communicatieve spil in onze dienstverlenging. Wanneer je bij een ondernemer aan tafel zit gaan de gesprekken verder dan de cijfers. Vanuit jouw kennis, ervaring en sociale vaardigheden voorzie je de ondernemer gemakkelijk van (vakinhoudelijke) adviezen over uiteenlopende zaken. Bovendien lukt het jou om ook in onuitgesproken klantvragen adviesmogelijkheden te signaleren, waarbij je verder kijkt dan alleen je eigen vakgebied en je de samenwerking zoekt met de andere adviesdisciplines binnen onze organisatie. Uiteraard ben je in deze rol ook verantwoordelijk voor de uitvoering, evaluatie en rapportage van controleopdrachten.

Voor de medewerkers van de controle-afdeling ben je een vraagbaak. Je begeleidt hen in uitdagende controlewerkzaamheden en biedt (vakinhoudelijke) aansturing. Samen met de andere managers en controleleiders lever je een bijdrage aan een verdere groei van onze dienstverlening en de ontwikkeling van medewerkers.

Wie ben jij?

Op dit moment ben je bezig met je Post Master registeraccountant en eventueel al gestart met je praktijkstage. Je hebt 3 tot 6 jaar relevante werkervaring. Leidinggeven gaat jou goed af, je bent ondernemend, enthousiast en betrokken. Je pakt werkzaamheden proactief op en gaat integer te werk. Je bent kritisch en niet bang om je mening te uiten als dat nodig is op een professionele manier. Je vindt het fijn vindt om te schakelen met verschillende disciplines en een grote diversiteit aan klanten. Je zit graag bij de ondernemer aan tafel, communiceert gemakkelijk en je bent bereid om jouw collega’s mee te nemen in hun ontwikkeling. Ervaring met acquisitie en een commerciële instelling zijn van belang om bij te dragen aan de verdere uitbouw van de organisatie.

Binnen de audit ben jij je bewust van je maatschappelijke rol. Je weet hoe jij je verantwoording pakt en aflegt en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Wie zijn wij?

Bij Schipper werken we aan de toekomst: de toekomst van onze klanten, van onze organisatie én die van jou. Dit betekent dat we je alle ruimte bieden om jezelf te ontwikkelen, we aandacht hebben voor jouw individuele loopbaan en veel waarde hechten aan persoonlijk contact. We zorgen voor een inwerktraject dat aansluit op je behoeftes, nemen je mee op pad en bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die blijk geven van waardering. Zo helpen we je om de beste versie van jezelf te worden. Onze cultuur omschrijven we als laagdrempelig, betrokken en vooruitstrevend. Met ruim 350 collega’s staan we vanuit onze 10 vestigingen elke dag weer klaar om onze klanten te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, pensioen, personeel en corporate finance. Werken bij Schipper betekent dan ook een baan met grote diversiteit, tal van kansen en voldoende vrijheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Word ook de beste versie van jezelf! Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Druk op ‘Direct solliciteren’ om het sollicitatieformulier in te vullen. We nodigen je daarbij uit je motivatiebrief en CV te uploaden. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Coen Polderman (Partner Controle), telefoonnummer 010-480 01 55.

Heb je vragen over onze sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met HR-adviseur Brenda Verberk- Lutters.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, Audit, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Auditor, Controlling, Financiele dienstverlening, Zuid-Holland, Controller, Noord-Brabant