(Senior) Belastingadviseur

Door onze groeiambitie zijn we op zoek naar een ambitieuze Belastingadviseur .

Belastingadviseur 

Dankzij jou zijn onze klanten verzekerd van optimale fiscale advisering. Jij hebt al geproefd aan de eerste stappen als zelfstandig belastingadviseur en dat smaakte naar meer. Je kan niet wachten om met je drive en passie een grote glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren. Jij ziet kansen in plaats van bedreigingen, benoemt behoeftes bij klanten waarvan ze zichzelf nog niet bewust waren.

Als Belastingadviseur werk je zelfstandig, maar je doet het niet alleen. Met de diverse fiscale collega’s die we binnen Schipper rijk zijn levert eenieder een bijdrage aan de beschikbare fiscale vakkennis. Je ben een vraagbaak voor collega’s en helpt de collega’s met minder ervaring zichzelf te ontwikkelen op vakinhoudelijke én communicatieve aspecten, zodat we ook in de toekomst onze dienstverlening kunnen borgen en uitbreiden. Het fiscale team kenmerkt zich als jong, ambitieus en gedreven, waarbij individuele en gezamenlijke groei centraal staat. Verantwoordelijkheid en vertrouwen krijg je, inzet en passie vragen we ervoor terug.

Wie ben jij?

Jij bent een stabiele factor waar niet alleen onze klanten, maar ook jouw collega’s op kunnen bouwen. Je haalt energie uit het analyseren van fiscale vraagstukken, waarbij je samen met jouw collega’s werkt aan onderscheidende adviezen. Jouw kennis heb je opgedaan tijdens een fiscale vooropleiding op universitair niveau (bijvoorbeeld fiscaal recht, fiscale economie of RB master belastingadviseur), maar de kneepjes van het vak heb je geleerd in een vergelijkbare werkomgeving. Tenminste 4 jaar relevante werkervaring binnen het MKB-segment is gewenst.

Wie zijn wij?

Bij Schipper werken we aan de toekomst: de toekomst van onze klanten, van onze organisatie én die van jou. Dit betekent dat we je alle ruimte bieden om jezelf te ontwikkelen, we aandacht hebben voor jouw individuele loopbaan en veel waarde hechten aan persoonlijk contact. We zorgen voor een inwerktraject dat aansluit op je behoeftes, nemen je mee op pad en bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die blijk geven van waardering. Zo helpen we je om de beste versie van jezelf te worden. Onze cultuur omschrijven we als laagdrempelig, betrokken en vooruitstrevend. Met ruim 350 collega’s staan we vanuit onze 10 vestigingen elke dag weer klaar om onze MKB-klanten te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, pensioen, personeel en corporate finance. De praktische vraagstukken van vandaag en de strategie voor de toekomst: onze mensen adviseren op ieder niveau.

Werken bij Schipper betekent dan ook een baan met grote diversiteit, tal van kansen en voldoende vrijheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Word ook de beste versie van jezelf!

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Druk op de ‘Solliciteren Button’ om het sollicitatieformulier in te vullen. We nodigen je daarbij uit je motivatiebrief en CV te uploaden. En we dagen je uit om ons tijdens je gesprek de wauw-factor te bezorgen!

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, 3-5 jaar, Belasting, 5-10 jaar, Financiele dienstverlening, Belastingadviseur, Financiele Administratie, Zuid-Holland