Accountancy Talent

Voor de relaties van vandaag en de uitdagingen van morgen zijn wij voor diverse vestigingen* in Zeeland, Zuid-Holland en Brabant, op zoek naar enthousiast en ambitieus Accountancy Talent (diverse niveaus).

Vanuit de overtuiging dat ‘talent’ niet te vatten is in senioriteit, bieden we jou kansen op basis van de inhoud. Als Accountancy Talent ben je voor ons een specialist in de dop óf de adviseur van de toekomst. Bij Schipper zetten we je in je kracht. Je mag leren waar je energie van krijgt. Jouw meerwaarde creëer je niet alleen op basis van je kennis, maar ook op basis van jouw persoonlijke eigenschappen. De gemene delers? Mensen en cijfers natuurlijk.

Van het verwerken van de administratie van de klant, het opstellen van periodieke rapportages tot het signaleren én oppakken van adviespunten: geen klus ga jij uit de weg. Op basis van jouw kennis en ervaring, stellen we met elkaar een divers takenpakket samen. Je beweegt je gemakkelijk in onze praktijk, want naast een goed gevoel voor cijfers, ga je ook voor kwaliteit en zet je voortdurend stappen in het kader van jouw eigen ontwikkeling. Daarnaast ben je natuurlijk opgegroeid met digitalisering en automatisering. Daardoor heb je onze systemen zo in de vingers en kun je efficiënt werken.

Wie ben jij?

Een enthousiaste collega met de juiste focus: de toekomst. Wat jou te wachten staat, is een glansrijke carrière in de accountancy. Met jouw ambitie en leervermogen heb je immers een hoop potentie. Mogelijk heb je al de nodige werkervaring opgedaan als (Junior) Assistent-Accountant bij een andere werkgever, maar als Accountancy Talent nemen we jou ook graag mee in jouw eerste stappen op de arbeidsmarkt.  De hbo AC/BE-opleiding die je (bijna) hebt afgerond, heeft je een goede basis gebracht om aan de slag te kunnen. Afhankelijk van je ervaring heb je bovendien wellicht ook al een start gemaakt met het behalen van je AA-titel. Hoewel je je nog kunt bewegen naar een specialistische of adviserende rol, kan het je aan één vaardigheid in elk geval niet ontbreken: het vermogen om samen te werken. Of het nu een klant óf collega betreft: je durft vragen te stellen, maar ook antwoorden te geven. Zo blijf je continu werken aan jouw ontwikkeling.

Wie zijn wij?

Wij zijn jouw platform! Schipper Accountants biedt (jong) talent alle kansen om zichzelf te ontwikkelen. We maken tijd om je dingen uit te leggen, nemen je mee op pad en hebben een mooie studieregeling. Kennisdeling staat bij ons hoog in het vaandel, dus veel trainingen en cursussen verzorgen we intern met deskundige trainers. En dan hebben we het nog niet eens gehad over ons klantenpakket, waarin je elke dag nieuwe uitdagingen kunt vinden. Onze collega’s staan namelijk iedere dag weer klaar voor een grote variëteit aan klanten, om hen te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, corporate finance, lonen, personeel & organisatie en pensioen.

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Druk op de ‘Solliciteren Button’ om het sollicitatieformulier in te vullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en cv te uploaden. Heb je vragen over onze sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met HR-adviseur Sander Verbraak.

* Onze vestigingen bevinden zich in Goes, Middelharnis, Oud-Beijerland, Roosendaal, Rotterdam (Barendrecht), Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee en Breda.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, Accountant, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, MBO, Controlling, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Randstad, Heel Nederland, Junior Assistent Accountant