(Junior/ Senior) Assistent Accountant

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Voor onze vestigingen Breda en Barendrecht zijn wij op zoek naar enthousiaste en ambitieuze (Junior/ Senior) Assistent Accountants.

Wie ben jij?

Een enthousiaste collega met de juiste focus: de toekomst! Als Assistent Accountant bij Schipper heb je enkele jaren relevante werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie. Je bent in staat om zelfstandig jaarrekeningen samen te stellen en de administratieve dienstverlening op te pakken. Je verzorgt aangiftes voor een uiteenlopende groep klanten. Gedreven door een sterk analytisch vermogen, richt jij je op de opzet en inrichting van de digitale klantendossiers. Een stevige dosis communicatieve vaardigheden en enthousiasme stellen je daarnaast ook in staat om de basis van de advieswerkzaamheden in de vingers te krijgen. Zo zorgen we ervoor dat we ook in de toekomst samen succesvol zullen blijven!

Enthousiast, initiatiefrijk, leergierig en vakkundig zijn woorden die jou goed omschrijven. Je hebt minimaal een afgeronde Mbo-opleiding op niveau 4 of je hebt een Associate Degree en je bent je in deeltijd nog verder theoretisch aan het bekwamen richting de Accountancy of wil dit gaan doen. Je hebt enkele jaren relevante werkervaring en hebt affiniteit met ICT. Daarnaast vind je het leuk om in contact te staan met zowel klanten als collega’s.

Wie zijn wij?

Bij Schipper werken we aan de toekomst: de toekomst van onze klanten, van onze organisatie én die van jou. Dit betekent dat we je alle ruimte bieden om jezelf te ontwikkelen, we aandacht hebben voor jouw individuele loopbaan en veel waarde hechten aan persoonlijk contact. We zorgen voor een inwerktraject dat aansluit op je behoeftes, nemen je mee op pad en bieden aantrekkelijke arbeBredBreidsvoorwaarden die blijk geven van waardering. Zo helpen we je om de beste versie van jezelf te worden. Onze cultuur omschrijven we als laagdrempelig, betrokken en vooruitstrevend. Met circa 350 collega’s staan we vanuit onze 10 vestigingen elke dag weer klaar om onze klanten te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, pensioen, prsoneel en corporate finance. Werken bij Schipper betekent dan ook een baan met grote diversiteit, tal van kansen en voldoende vrijheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Word ook de beste versie van jezelf!

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Druk op ‘Direct solliciteren’ om het sollicitatieformulier in te vullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en cv te uploaden. Heb je vragen over onze sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met HR-adviseur Brenda Verberk – Lutters.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, MBO, 5-10 jaar, Controlling, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Junior Assistent Accountant, Senior Assistent Accountant