Adviseur Interne Controle

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
(Sluitingsdatum: 10-02-2021 om 08:00 uur) In de rol van adviseur interne controle ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren  interne- en verbijzonderde interne controles waar je vervolgens analyses op maakt en het adviseren o.b.v. forecasting, de bevindingen van controles en uitkomsten van analyses.
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt voor tijdelijke en vaste vacatures, voornamelijk binnen de overheid. Wij werken samen met Freelancers, ZZP’ers, detacheringsbureaus en sollicitanten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband met flexibele uren. Je krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven een terugkoppeling. Heb je geen terugkoppeling ontvangen? Laat het ons direct weten, dan is er écht iets misgegaan en zullen we er alles aan doen om dit te herstellen.


Functieomschrijving

Startdatum: 15-2-2021 
Einddatum: 1-7-2021 
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week:36
Sluitingsdatum: 10-02-2021 om 08:00 uur

Voor de jaarrekeningcontrole 2020 zijn we per direct op zoek naar een adviseur interne controle. Doel van de opdracht is uitvoering geven aan de interne controle ten behoeve van een goedkeurende verklaring van de accountant. Hieronder vallen ook het oppakken van de bevindingen van de interim management letter.

Het is voor deze functie belangrijk dat je proactief, gestructureerd, analytisch en flexibel bent en dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt, zowel schriftelijk als mondeling. Je bent sociaal en legt gemakkelijk contacten. Tot slot verwachten wij van je dat je in staat bent om zowel zelfstandig als in teamverband goed te functioneren. De volgende taken dienen de komende maanden tbv de jaarrekeningcontrole te worden uitgevoerd:

  • Uitvoeren  interne- en verbijzonderde interne controles waar je vervolgens analyses op maakt;
  • Adviseren o.b.v. forecasting, de bevindingen van controles en uitkomsten van analyses;
  • Beoordelen van verbeteracties naar aanleiding van eerder uitgevoerde audits;
  • Rapporteren en adviseren aan het management over de bevindingen en mogelijke verbeteringen;
  • Bewaken  en rapporteren over de realisatie van het interne controleplan en stuurt bij waar nodig;
  • Onderhouden van contacten en stemt af met het coördinator jaarrekening, teamleider financiën  en de controlerend accountant.

Functie-eisen
  • HBO opleiding;
  • Werkervaring op het gebied van interne controle;
  • Werkervaring als adviseur interne controle bij een gemeente;
  • Werkervaring binnen de overheid.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Detachering, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Financiele Administratie, Overheid