Consulent Interne Controle

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Wie zijn wij

De ISD Bollenstreek (ISD) is een samenwerkingsverband van de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk en Teylingen. Wij voeren taken uit op het gebied van Werk, Inkomen en Zorg. Dit doen wij voor ruim 120.000 inwoners. Onze organisatie is ambitieus en volop in beweging. Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en vakmanschap zijn voor ons belangrijk. Onze organisatie telt momenteel 115 medewerkers (98 fte). Alle medewerkers hebben een aanstelling in algemene dienst. Op deze manier kunnen we snel reageren op toekomstige veranderingen in ons takenpakket. We verwachten hierin van onze medewerkers een positieve, actieve en flexibele houding.

Wij zoeken een collega met vakkennis en passie voor het werk:

Consulent interne controle

  • Werkweek: 24 uur.
  • Salaris: De functie is voor ervaren consulenten gewaardeerd in functieschaal 10.
  • Functie eisen: Een op de functiegerichte afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld accountancy. Je beschikt over brede kennis op het vakgebied. Je hebt ervaring met geldende methoden van interne controle. Je kent relevante wet- en regelgeving, jurisprudentie, procedures en ontwikkelingen. Je kunt ontwikkelingen analyseren en vertalen naar de organisatie.   
  • Ervaring: Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Kennis van het sociaal domein is een pre.
  • Competenties: Naast onze kerncompetenties vragen wij voor deze functie dat je flexibel, zelfstandig en nauwkeurig bent. Je neemt initiatief en bent goed in het analyseren van problemen. Vanzelfsprekend kun je goed plannen en organiseren en gaan mondeling en schriftelijk communiceren je uitstekend af.
  • Taken: Je onderzoekt en stelt de rechtmatigheid vast volgens het geldende normenkader. Je stelt IC rapportages op en stelt het financiële foutpercentage vast. Je doet voorstellen ter verbetering van werkprocessen. Je stelt mede de inhoud van het IC plan op. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van en advisering over de administratieve organisatie. Je onderzoekt en beoordeelt de risico’s van de ISD en de mate waarin de organisatiedoelstellingen worden bereikt.

 

Wij bieden:

  • Een zeer uitdagende en dynamische baan.
  • Leuke collega’s.
  • Prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een individueel keuzebudget (IKB) van 17,45% die je kunt opnemen of gebruiken voor het kopen van extra verlof, een fietsregeling en dergelijke.

 

Meer informatie en procedure

Je CV én de brief waarin je jouw motivatie om op deze functie te solliciteren aangeeft, stuur je vóór 2 maart 2021 via onderstaande link. De binnengekomen sollicitaties worden regelmatig beoordeeld. Zien we een mogelijke match, dan nemen we direct contact met je op en plannen we een kennismakingsgesprek. Voor nadere informatie over de functie kunt u contact opnemen met De heer F. (Freek) Seiffers, Afdelingshoofd Bedrijfsondersteuning, telefoon (0252) 251 of info@isdbollenstreek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, In overleg, Bedrijfsadviseur, Corporate Finance, Financiele Administratie, Randstad, Noord-Holland, Overheid