Business Consultant Vastgoedontwikkeling

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Business Consultant Vastgoedontwikkeling
(Medior/Senior)

Affiniteit met vastgoedontwikkeling en Finance? Wil je nauw samenwerken met de topspelers in de vastgoedmarkt? Werk je graag in een organisatie waar je echt impact kunt maken? Dan vind je bij ons je nieuwe uitdaging!

Jouw toekomstige baan

Als consultant zorg je ervoor dat onze klanten onze software optimaal kunnen inzetten. Dat betekent dat de software optimaal presteert, de gebruikers alle ins en outs kennen om er goed mee te werken en dat processen en output is afgestemd op de wensen van de klant.

Jij adviseert, begeleidt en instrueert onze klanten in de wijze waarop onze software hen op het gebied van vastgoedontwikkeling kan ondersteunen. Zo manage je implementatie en migratie projecten, leid je gebruikers op, beantwoord je vragen en denk je mee in oplossingen. Je brengt een grote mate van kennis in op het vlak van vastgoedontwikkeling en finance met je mee. Je bent tijdens de implementatie sparringpartner op verschillende onderdelen bij onze klant. Tegelijkertijd zorg je dat jouw ervaringen met onze klanten weer als input dienen voor verdere ontwikkeling van onze software. Tevens kun je een rol hebben in de pre-sales gesprekken waar je een accountmanager ondersteunt.

We groeien niet alleen in Nederland, maar ook in de ons omringende landen. Zie je het als een uitdaging om, op termijn, ook over de landsgrenzen te werken dan zit je bij ons goed. Bij Reasult krijg je veel vrijheid om je te ontwikkelen en zelfstandig te werk te gaan. Binnen Reasult werken we in hechte, multidisciplinaire teams. Samen zorgen we ervoor dat onze oplossingen state of the art blijven en daar draag jij aan bij!

Jouw Profiel

Je hebt affiniteit met vastgoed en financiën, hebt een analytisch sterke blik en deinst er niet voor terug om je in complexe materie te verdiepen. Je bent graag bezig met data analyses en berekeningen, terwijl je tegelijkertijd ook graag samenwerkt met collega’s en je kennis aan onze klanten kunt overdragen.

Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding en zo’n 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van vastgoedontwikkeling, bijvoorbeeld als ontwikkelaar, planeconoom of controller. Je hebt affiniteit met de financiële aspecten van het vak en hebt ervaring met projectmatig werken. Daarnaast beschik je over goede adviesvaardigheden. Gezien ons internationale werkveld is het belangrijk dat je goed Duits en Engels spreekt.

Werken bij ons

In professionele en multidisciplinaire teams werken wij op het snijvlak tussen Finance, IT en vastgoed. Hierin maak jij het verschil. Wij vinden het belangrijk dat iedereen plezier heeft in het werk, de kans krijgt zich verder te ontwikkelen en een gezonde werk-privé balans geniet. We zijn een informele en platte organisatie waarbij je de professionele vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt over jouw werk.

Reasult werkt voor de grootste vastgoedbedrijven van Nederland, Duitsland, België en Zwitserland. We bieden vooruitstrevende softwareoplossingen die inzicht geven in de financiële performance van vastgoedportefeuilles. Onze software heeft voor vastgoedbedrijven een enorme toegevoegde waarde in het optimaliseren van hun rendement doordat ze beter kunnen vooruitkijken, besluiten en verantwoorden.

Bij Reasult kun jij rekenen op deze arbeidsvoorwaarden:

  • Een marktconform salaris en jaarlijkse winstuitkering;
  • Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring en opleiding;
  • Een fulltime dienstverband;
  • Jaarlijkse winstuitkering;
  • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om er op jaarbasis 5 bij te kopen;
  • 50/50 pensioenpremie;
  • Woon-werkvergoeding;
  • Flexibele thuiswerkmogelijkheden;
  • Een informele werkomgeving en de beste koffie in de omgeving.

Interesse?

Heeft deze vacature jouw interesse? Stuur dan je CV en beknopte motivatie per e-mail via de solliciteren button, ter attentie van Nathalie Hendriks (HR Advisor).

Voor meer informatie over ons bedrijf, onze producten en de vacatures; bel naar 0318-672930 en vraag naar Manon Cornel of Jean Paul Vossers.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, Parttime, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Consultancy, Controlling, Utrecht, Business analist, Controller, Gelderland, Onroerend Goed, Zakelijke dienstverlening