Medewerker Finance

Bedrijfsomschrijving

De organisatie is een IT dienstverlener in Hoofddorp. Zij zijn volop in beweging en op de finance afdeling is er veel werk aan de winkel. Als finance medewerker ben jij samen met je collega het financiele geweten van de organisatie. Je bent de rechterhand van de finance manager en voert de administratie van de verschillende BV's. Aan de andere kant vind je het ook geen probleem om met je voeten in de klei te staan en simpelere werkzaamheden op te pakken, zoals het boeken van banken. In de organisatie werken 70 betrokken en bevlogen medewerkers.

Bedrijfsprofiel (niet invullen)

Functieomschrijving

  • het voeren van de financiële administratie van de verschillende bv's;
  • debiteuren en crediteuren administratie;
  • ondersteuning bij de maandafsluiting;
  • ondersteuning bij de salarisadministratie;
  • opstellen van financiële rapportages.

Functie-eisen

  • afgeronde MBO of HBO opleiding in een financiële richting; 
  • minimaal 3 jaar ervaring met het voeren van de grootboekadministratie bij MBO niveau of minimaal 1 jaar ervaring met HBO niveau;
  • goede kennis van excel.

Naast de harde eisen vinden we jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk. Geen dag is hetzelfde en de organisatie is continue bezig met nieuwe projecten. En juist jij vindt het het leukst om in zo'n omgeving te werken. Er zijn momenten dat je met je team een tandje bij moet zetten, voor jou is dat geen enkel probleem. Jij bent enthousiast, gedreven en je kunt snel schakelen. Je bent nieuwsgierig en denkt mee met de organisatie. Initiatieven worden gewaardeerd.

Wij bieden

Onze opdrachtgever biedt naast een veelzijdige baan een salaris van €2200,- tot €3000,- bruto per maand. Daarnaast bieden zij een goed pensioen, een reiskostenvergoeding en 25-27 vakantiedagen per jaar.

Bezoek www.q-logic.nl voor meer informatie over de vacature Medewerker Finance of solliciteer online op de vacature Medewerker Finance.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, Financiele Administratie, Randstad, ICT/Communicatie/Media, Noord-Holland, Financieel Medewerker, Heel Nederland