Junior Accounting Manager

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Wil jij meehelpen met het managen van de financiën van het #1 cloud based video surveillance-bedrijf wereldwijd?

Jouw rol:

Als Junior Accounting Manager overzie je de dagelijkse activiteiten van onze financiële afdeling. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor A/R, A/P en de cash-boekhouding en draag je bij aan zowel de vennootschapsbelasting- als de BTW-aangifte. Verder werk je veel samen met onze Junior Controller op het gebied van prognoses, budgettering en variatieanalyse. Je managet en bewaakt ook het incassotraject en je werkt mee aan financieel risico- en werkkapitaalmanagement.

Waar wij naar op zoek zijn:

  • Je hebt een Bachelor of Master diploma in accounting op zak;

  • Je hebt 2 tot 4 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol;

  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels;

  • Ervaring in een internationaal georiënteerd bedrijf met een geconsolideerde administratie is een groot pluspunt;

  • Je hebt ambitie om leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen;

  • Je weet hoe je moet werken met in ieder geval één van: IFRS / NL GAAP / US GAAP;

  • Je bent een expert op het gebied van MS Excel (draaitabellen) en minimaal één boekhoudsysteem (bijv. Quickbooks, Exact, Navision, Twinfield of andere);

  • Je bent nauwkeurig, hebt oog voor detail, neemt je verantwoordelijkheid en je vindt het leuk om te communiceren met klanten waar nodig.

Of zoals wij zeggen: “Je bent een CATCH” Creatief, Ambitieus, Team speler, Customer driven en Honest.

What’s in it for you?

Werken bij Eagle Eye Networks betekent deel uitmaken van een jong en gedreven internationaal team dat met onze innovaties het aanzien van de videobewaking industrie verandert. We tillen videobewaking technologie naar een hoger niveau. Eagle Eye Networks is momenteel actief in meer dan 90 landen en groeit snel. We zijn een jong en onafhankelijk bedrijf met een platte organisatiestructuur. Bij ons krijg je veel verantwoordelijkheid en verwachten dan ook dat je daar goed mee om kan gaan. We werken hard om de video bewakingsbranche dagelijks te verandere en onze mensen zijn bij ons het belangrijkst, daarom vieren we onze successen; groot en klein! We hebben dagelijks een gezonde lunch, vrijdagmiddagborrels en twee keer per jaar gaan we met het hele bedrijf op pad tijdens onze Green Day!

Geïnteresseerd?

Klinkt dit alles jou als muziek in de oren en heeft het je nieuwsgierig gemaakt om meer te weten? We gaan graag met je in gesprek! Solliciteer door je CV naar ons op te sturen via de solliciteren button. We kijken er naar uit je te ontmoeten. Vanwege Covid zal ons eerste interview via Google Meets verlopen en als het mogelijk is doen we graag een tweede interview face to face.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, Advies/Consultancy, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Assistent Accountant, Assistent Finance Manager, Corporate Finance, Financiele Administratie, Randstad, ICT/Communicatie/Media, Noord-Holland