Medewerker Administratieve Organisatie en Interne Controle

(Sluitingsdatum: 29-12-2021 om 09:00 uur) In de rol van Medewerker Administratieve Organisatie en Interne Controle ga jij uitvoering geven aan het intern controleplan  Stadsbeheer en Stadsontwikkeling. Je richt je met name op het zelfstandig voorbereiden en uitvoeren van audits, het maken van analyses, definiëren van verbetervoorstellen.
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt voor tijdelijke en vaste vacatures, voornamelijk binnen de overheid. Wij werken samen met Freelancers, ZZP’ers, detacheringsbureaus en sollicitanten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband met flexibele uren. Je krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven een terugkoppeling. Heb je geen terugkoppeling ontvangen? Laat het ons direct weten, dan is er écht iets misgegaan en zullen we er alles aan doen om dit te herstellen.


Functieomschrijving

 

Startdatum:1-2-2021
Einddatum:31-1-2022 
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week:36
Sluitingsdatum: 29-12-2021 om 09:00 uur

 

In de rol van Medewerker Administratieve Organisatie en Interne Controle ga jij uitvoering geven aan het intern controleplan  Stadsbeheer en Stadsontwikkeling, met name gericht op het zelfstandig voorbereiden en uitvoeren van audits, het maken van analyses, definiëren van verbetervoorstellen in overleg met de lijnafdelingen alsmede het vanuit de controlewerkzaamheden opstellen van rapportages t.b.v. directie, controllersoverleg en externe accountant en adviseren van sectormanagement. 

Beoordeling van de werking AO/IC en dossiervorming m.b.t. de primaire processen en inhoudelijke aspecten zijn hierin van belang.

Daarnaast zal het jaarlijks updaten van de risico-inventarisatie, het controleren op opvolging van de verbetervoorstellen en opstellen van het verbijzonderd intern controleplan, gebaseerd op een adequate risicoanalyse van de beleidsvelden van de sector onderdeel uitmaken van de werkzaamheden.

De gemeente zoekt een persoon met een flexibele en resultaatgerichte werkhouding die op verbinding, samenwerking en ondersteuning is gericht. Je hebt gevoel voor verhoudingen en bent derhalve in staat om de verantwoordelijkheid bij de lijnafdelingen te laten, maar ze te stimuleren om AO/IC op een kwalitatief hoger niveau te brengen.

Daarnaast ben je een persoon die graag het directe contact zoekt en, door de juiste wijze van communicatie en samenwerking, de medewerkers binnen de lijnafdelingen hun rol laat pakken. 

 Als senior medewerker AO/IC denk je in kansen en mogelijkheden,kunt u snel schakelen en maakt makkelijk contact op alle niveaus binnen de organisatie. Je bent procesgericht en zorgt ervoor dat de processen  zo “lean” mogelijk ingericht zijn. Je bent open, oprecht, oplossingsgericht en houdt van aanpakken.


Functie-eisen

 

  • HBO opleiding Bedrijfseconomie/ HBO Accountancy / HBO Bedrijfskunde met differentiatie Kwaliteitsmanagement;
  • Aanvullende opleiding Post HBO op het gebied van kwaliteitszorg en uitvoeren audits;
  • Minimaal 4 jaar ervaring na afronding van de functiegerichte opleiding en relevante werkervaring bij een overheidsdienst;
  • Werkervaring bij een gemeente.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Parttime, Detachering, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, 5-10 jaar, Utrecht, Gemeente, Financiele Administratie, Noord-Brabant, Overheid