Projectcontroller

Projectcontroller

Wij zoeken

Is een efficiënt en kwalitatief hoogwaardig financieel beheer van projecten aan jou wel besteed? Zorg jij voor een compleet traject van start tot en met de eindafrekening? Wij zijn op zoek naar een projectcontroller die het team Finance & Control van departement Maatschappijwetenschappen komt versterken.

Je belangrijkste taken binnen deze functie zijn:

  • je bent betrokken bij alle fases in de projectcyclus, te weten:
  • verwerken van het budget in onze projectmodule;
  • inrichten van het digitaal projectdossier;
  • opstellen van de periodieke voortgangsrapportage;
  • analyseren van de voortgang;
  • betrouwbare bepaling van omzet en resultaat door de beoordeling van het werk;
  • opstellen van financiële rapportages;
  • opstellen van facturatie;
  • je bent contactpersoon voor een aantal leerstoelgroepen waarbij je zowel gevraagd als ongevraagd advies geeft;
  • je ondersteunt de leerstoelgroepen en senior projectcontrollers bij het projectmanagement op bedrijfseconomische aspecten;
  • je zorgt zelfstandig voor een betrouwbare en volledige resultaatbepaling van kleine en middelgrote projecten tijdens de financiële periodeafsluiting waarbij je tevens eventuele financiële risico’s signaleert;
  • je draagt bij aan een analyse van de projectresultaten;
  • je ondersteunt collega’s bij de opbouw van projectdossiers;
  • je participeert in (deel) projectgroepen en/of verandertrajecten.

In deze functie heb je een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid waarbij intensieve samenwerking met je directe collega’s, de projectleiders en teams een belangrijke plaats innemen.

Wij vragen
Jij versterkt ons huidige team wanneer:

  • je beschikt over een relevante opleiding op MBO+ niveau;
  • je minimaal 3 jaar werkervaring hebt binnen een complexe (project)administratie;
  • je financiële informatie weet te vertalen naar management informatie voor projectleiders en management en je daarnaast de juiste adviezen weet te geven, rekening houdend met deze belanghebbenden;
  • je zelfstandig zorgt voor een tijdige afronding en planning van al je werkzaamheden, waarbij je gewend bent om te werken met deadlines;
  • je procesmatig sterk en accuraat bent en weet te werken volgens vastgestelde procedures;
  • je een teamspeler bent met een proactieve en daadkrachtige werkhouding;
  • je een focus hebt op kwaliteit- en resultaatgericht werken;
  • je beschikt over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
  • je jezelf graag inzet voor een maatschappelijk relevante organisatie.

Daarnaast voel je je thuis in een organisatie waarin betrouwbaarheid, ondernemerschap, ontwikkeling, klantgerichtheid en samenwerken belangrijk is. Wij werken in een internationale omgeving en vinden inclusiviteit belangrijk; je kunt je vinden in deze kernwaarden.

Wij bieden
Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij Wageningen University & Research. Een aantal highlights uit onze CAO zijn bijvoorbeeld:

  • sabbatical leave, studieverlof en betaald ouderschapverlof;
  • werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld, zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
  • de mogelijkheid om door meer te werken, maximaal 40 uur per week, extra vakantie uren op te bouwen;
  • er is veel aandacht voor vitaliteit en je kan, tegen een geringe vergoeding, gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten;
  • een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • uitstekende pensioenregeling via ABP.

Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. Wij bieden afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris van minimaal €2.656,- tot maximaal €3.548,- bij een volledige werkweek van 38 uur conform CAO Nederlandse Universiteiten (schaal 8). Bovendien is een aanstelling van 0.8 fte (verspreid over 4 werkdagen bespreekbaar).

Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.

Je gaat werken op de groenste en meest innovatieve campus van Nederland, en op een universiteit die voor de 16e achtereenvolgende keer is gekozen tot de "beste universiteit” van Nederland.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Meurs, Hoofd Finance & Control SSG, via 0317 485 711 of marco.meurs@wur.nl.

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Sandra Willemsen, Corporate recruiter of Bianca Aversteeg, Recruitment support via recruitment.ssg@wur.nl.

Wil je solliciteren?
Dat kan direct via de sollicitatie button bij de vacature op onze website zodat wij persoonlijke gegevens kunnen verwerken met jouw toestemming.

Deze vacature staat open tot en met 7 februari 2021. De eerste sollicitatiegesprekken willen wij plannen op 15 februari 2021.

Gelijke kansen
WUR is een inclusieve werkgever die gelijke kansen biedt. Wij ontvangen graag sollicitaties van alle voldoende gekwalificeerde personen ongeacht hun ras, geslacht, functiebeperking, religie / levensovertuiging, seksuele geaardheid of leeftijd.

Wij zijn
Wageningen University & Research

De missie van Wageningen University & Research is ‘To explore the potential of nature to improve the quality of life’. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.

Met ongeveer 30 vestigingen, 6.500 medewerkers en 12.500 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak. Wij zijn uitgeroepen tot Beste Werkgever in de categorie Onderwijs 2019-2020.

Wageningen University & Research is een samenwerkingsverband van Wageningen Universiteit en de Stichting Wageningen Research, verdeeld over vijf kenniseenheden.

Social Science Group (SSG) bestaat uit Wageningen Economic Research, Wageningen Centre for Development Innovation (WCDI) en Departement Maatschappijwetenschappen (DMW). DMW, Wageningen Economic Research en WCDI omvatten de hele kennisketen van fundamenteel wetenschappelijk onderzoek (DMW), toegepast wetenschappelijk onderzoek (Wageningen Economic Research) en consultancy en capacity building (WCDI). Meer informatie over de organisatie vind je op wur.nl.

Finance & Control is een stafafdeling van SSG. Bij de teams Financiële Administratie, Project Control en Business Control werken circa 20 collega’s. Jij komt te werken bij het team Project Control van het departement Maatschappijwetenschappen te Wageningen. Er heerst hier een plezierige, gedreven en open werksfeer.

Deze punten geven onze medewerkers aan als goede redenen om te komen werken bij WUR: lees de 6 redenen om te komen werken bij WUR

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 3-5 jaar, MBO, Controlling, Gelderland, Onderwijs/Training, Project Controller