Medewerker Financiële Administratie

Medewerker Financiële Administratie
Fulltime | Almere

Bij Jeveka BV zijn we op zoek naar een Medewerker Financiële Administratie om ons team te komen versterken.

Ons familiebedrijf staat bekend om haar professionele aanpak en stimulerende werkomgeving. Dit doen wij door continue te investeren in onze mensen, klanten, producten en leveranciers. Samen met ruim 100 collega’s werken we bewust aan kwaliteit, duidelijkheid en vertrouwen. Jeveka is al ruim 83 jaar een innovatieve internationale technische groothandel in bevestigingsartikelen en aanverwante gereedschappen. Wereldwijd leveren, ontwikkelen en adviseren wij over klantspecifieke oplossingen, merkartikelen en specials. Daarnaast leveren we standaardartikelen uit voorraad. Wij bouwen aan langdurige relaties met onze klanten uit o.a. de hightechindustrie en specialistische machinebouw.   
                    
De afdeling Financiële administratie & Receptie bestaat uit 7 collega’s. Er wordt gewerkt met MS Dynamics Finance en Operations. De administratieve organisatie/interne controle (AO/IC) bij Jeveka betreft het typologie handelsbedrijf met een klein beetje productie-administratie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Invoice Processing. Het betreft een gevarieerde en uitdagende functie. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en samen met 5 financiële collega's zijn wij verantwoordelijk voor de financiële rapportage.

TAKEN:

  • Voert de dagelijkse administratieve werkzaamheden uit waaronder het grootboek-, debiteuren- en crediteurenbeheer;
  • Draagt zorg voor diverse interne controles op de administratie;
  • Levert een bijdrage aan een correcte vastlegging en archivering van de (financieel) administratieve gegevens.

FUNCTIE-EISEN:

  • HBO Bedrijfsadministratie;
  • Ervaring met Microsoft Dynamics F&O;
  • 2 Jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Accuratesse, gestructureerd werken en stressbestendigheid zijn belangrijke competenties waarover jij beschikt. Daarnaast ben je een flexibele teamspeler. Het denken in termen van kwaliteit en betrouwbaarheid staat voorop in alles dat je doet.

WAT WIJ BIEDEN:
Jeveka biedt naast een zeer concurrerend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen, een persoonlijk opleidingsbudget, een goede studiekostenregeling en een goede pensioenregeling, een uitdagende functie binnen een groeiende on-derneming met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen. Jeveka hecht waarde aan een goede werk-/privébalans.

Het salaris voor deze functie bedraagt minimaal € 2.400, - en maximaal € 3.500, - bruto per maand. De hoogte van het salaris is mede afhankelijk van je opleiding en (relevante) werkervaring.

Bij Jeveka werken wij met z'n allen aan een mooi bedrijfsresultaat. Dat wordt gewaardeerd met een mooie winstuitkering, die wij met z'n allen delen!

De sluitingsdatum van deze vacature is 25 januari 2021

Solliciteer
Wil je ons team komen versterken als Medewerker Financiële Administratie? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan via de sollicitatiebutton.

Acquisitie stellen we niet op prijs.

Trefwoorden: Medewerker Financiële Administratie, fulltime, Almere, HBO, bedrijfsadministratie, Microsoft Dynamics F&O, administratie, financieel, finance, ervaren

 

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, HBO, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Financieel Medewerker