Controller

Over ons
Saint-Gobain is de grootste producent en distributeur van bouwmaterialen ter wereld. De bedrijven die tot de Saint-Gobain groep behoren, ontwerpen en leveren innovatieve en hoogwaardige oplossingen die onze leefomgeving en ons dagelijks leven verbeteren. De bedrijven Isover, Gyproc, Ecophon en Adfors maken onderdeel uit van Saint-Gobain.

Saint-Gobain Isover is wereldwijd de grootste producent van isolatie-oplossingen, welke worden toegepast in zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw. Daarnaast heeft Isover een speciaal assortiment voor toepassingen in de industrie en scheepsbouw. In Nederland is de productielocatie van Isover gevestigd in Etten-Leur. Hier produceren wij glaswol (Isover) en glasvlies (Adfors).

Van de medewerkers van Saint-Gobain verwachten wij vooral betrokkenheid. Net als in een sportteam vervult een ieder zijn of haar rol, maar we willen vooral als team een uitstekende prestatie neerzetten.
 

Voor onze fabriek in Etten-Leur zijn we op zoek naar een

Controller


Je bent verantwoordelijk voor de operationele, commerciële en financiële controleprocessen van de BU en je stelt verbeterpunten voor in lijn met de bedrijfsstrategie. Je werkt samen met Benelux-controllers in transversale projecten om meer standaardisatie en efficiëntie te bereiken

Wat ga je zoal doen als Controller:

  • Je bent een allround controller, je zorgt voor de compliance van alle controlling activiteiten en voert de maandelijkse afsluitings- en rapportageactiviteiten voor de fabriek uit.
  • Je zorgt voor de variantieanalyse versus Budget en LY en je stelt proactief tegenmaatregelen voor.
  • Je voert diverse ad-hoc analyses uit op verzoek van het Central Consolidation Team.
  • Je bent de kracht achter het budget- en forecasting proces.
  • Je support WCM / Cost Deployment vanuit financieel perspectief.
  • Je zorgt voor de financiële inzichten en support andere afdelingen.
  • Je zorgt ervoor dat de controlling processen zijn afgestemd op de Doctrines & ICRF.

Deze functie is echt iets voor jou want,
Je bent een ‘zelfstartende’ denker, wat nodig is voor het analyseren, evalueren, redeneren en om conclusies te trekken. Je brengt de complexiteit van problemen die je tegen komt in kaart en zorgt voor probleem oplossende voorbeelden. Je kan onze interne bedrijfsprocessen holistisch begrijpen en je bent in staat om met alle afdelingen binnen de organisatie te communiceren en je biedt actief oplossingen voor continue verbeteringen van onze bedrijfsprocessen.

Wat breng jij mee?

  • Je hebt een master in financiën, economie of bedrijfskunde.
  • Je hebt 2 jaar ervaring als junior of trainee controller in een industriële omgeving die een volgende stap wilt maken.
  • Je hebt uitstekende analytische vaardigheden, bent autonoom en resultaat / deadline gericht.
  • Je bezit goede communicatie- en samenwerkingsvaardigheden voor de hele organisatie.
  • Je hebt een proactieve mentaliteit.
  • Je mindset gaat naar continue verbetering en efficiëntiewinst.
  • Je bent een Team speller, IT-minded, en hebt kennis van (ERP, MS Office, Qlikview).
  • Onze werktaal is Nederlands & Engels (Frans is een pluspunt).

Solliciteren op de functie van Controller
Ben je geïnteresseerd in deze functie en ben jij de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn, stuur je motivatie met CV via onze sollicitatiepagina.

Een assessment is een onderdeel van onze procedure.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Controller, Controlling, Financieel Controller, Financial Controller, Financiën, Economie, Bedrijfskunde, Master, vacature Etten-Leur


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 3-5 jaar, Bouw/Installatie/Infrastructuur, Controlling, Controller, Noord-Brabant