AO / IC Functionaris / Adviseur

Zou het niet geweldig zijn om te werken voor de wereldkampioen van het robotvoetbal, een plek waar we de robots voor de gezondheidszorg ontwikkelen die onze manier van werken en leven in de toekomst zullen veranderen? Een plek waar we nieuwe manieren van duurzame energiebronnen onderzoeken en ontwikkelen. Waar fundamenteel onderzoek plaatsvindt naar de genezing van niet te genezen ziekten. Of misschien is het wel het gebied van autonome auto's dat je hart sneller doet kloppen. Al deze en vele andere technologieën en innovaties komen tot ontwikkeling bij de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e), een van de (partner)kennisinstellingen van Eindhoven Brainpoort. Vind je het interessant om vanuit financiën hier onderdeel vanuit te maken, lees dan verder!

AO / IC Functionaris / Adviseur
(0.6 fte - 0.8 fte)

Wij zoeken
Voor de dienst Finance & Control zijn we op zoek naar een stevige AO-functionaris / adviseur die de finesses van het vakgebied interne controle & administratieve organisatie kent en die ervaring heeft met het opzetten van een intern control framework (domein financiën) en de inbedding van het framework binnen de dienst Finance & Control. Als over een jaar het control framework en het controleplan met behulp van de proces experts goed werken, heb jij je doel bereikt en is de opdracht geslaagd.

De AO/IC functionaris valt onder de verantwoordelijkheid van de afdeling Corporate Control. Deze centrale afdeling is met een team van 9 medewerkers onder andere verantwoordelijk voor de realisatie en verbetering van de planning & control cyclus, financiële en business advisering op tactisch tot strategische niveau, proces optimalisatie, treasury management en fiscaliteiten.

Wat ga je doen als AO / IC Functionaris / Adviseur
Als AO/IC functionaris / adviseur ben jij de expert / sparringpartner voor (toekomstige) procesexperts en het management, waarbij je een plan van aanpak opstelt voor de verdere implementatie van het intern controle plan (gebruik makend van bestaand plan en management letter accountant) incl. vertaling naar risicoparagraaf continuiteitsparagraaf jaarverslag, (toekomstige) proces experts opleidt en begeleidt bij de uitvoering van de interne controle en een voorstel uitwerkt voor de inrichting van de governance rondom AO/IC in de toekomstige F&C organisatie. Procesanalyse en advisering over beheersingskaders voor administratieve organisatie behoort ook tot de opdracht. De focus ligt vooral op de uitvoerende processen binnen F&C, met als extra complexiteit de inrichting van een nieuw financieel systeem. 

Functie-eisen
Je bent een expert op het gebied van AO/IC en de adviseur voor F&C wanneer je:

  • Aantoonbare kennis en ervaring hebt van interne controle en minimaal 2 jaar (aantoonbare ervaring) hebt met beheer en begeleiding rondom procesbeschrijvingen binnen publieke instellingen.
  • Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring hebt bij een accountantsorganisatie, zorginstelling, gemeente of provincie, binnen een afdeling/rol van interne controller, auditor, planning & control of bij de (financiële) administratie en hierbij verantwoordelijk was voor het uitvoeren van (een deel van) de interne controle.
  • Communicatief vaardig bent (zowel mondeling als schriftelijk), partijen met verschillende belangen/ niveaus kunt verbinden en gemakkelijk contacten onderhoudt met diverse stakeholders.
  • In staat bent kennis te delen, te adviseren, te coachen en samenwerking en ontwikkeling centraal hebt staan.
  • Zelfsturend bent, eigenaarschap toont, initiatief neemt en oog hebt voor vernieuwing.
  • Een goede beheersing van het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat biedt Technische Universiteit Eindhoven jou?

  • Een dynamische, stimulerende en uitdagende werkomgeving (digitaal via Teams en wanneer mogelijk weer (gedeeltelijk) vanaf kantoor).
  • De functie is ingedeeld in schaal 11 van de CAO Nederlandse Universiteiten afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt dit is minimaal €3.746,- en maximaal €5.127,- bruto per maand op (basis van een fulltime aanstelling).
  • Een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3% van het jaarsalaris (overeenkomend met een maandsalaris) en een vakantie-uitkering ter hoogte van 8% van het jaarsalaris.
  • De TU/e biedt verder uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 41 verlofdagen bij een 40-urige werkweek, uitstekende sportfaciliteiten en kinderopvang).
  • We vinden het belangrijk dat je inhoudelijk uitdagend werk doet en dat je jezelf blijft ontwikkelen door middel van coaching door je leidinggevende en door het volgen van specifieke trainingen.
  • Het betreft een opdracht met een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar. Afhankelijk van de voortgang van de opdracht bestaat de mogelijkheid dat de opdracht verlengt/ verruimt gaat worden met een looptijd van maximaal 2 jaar.

Informatie en sollicitatie
Heb je vragen over de inhoud van de opdracht, neem dan contact op met Janneke van der Locht, concern controller. Telefoon 040-2477388, e-mail: j.v.d.locht@tue.nl. Meer informatie over werken bij de TU/e vind je op de volgende internetpagina: https://www.tue.nl/werken-bij-tue/

Sollicitatie:
Je kunt reageren op deze vacature via onze sollicitatiepagina. Wij reageren niet op sollicitaties die op een andere manier bij ons terecht komen.

De sluitingsdatum van de vacature is 26 januari  2021. Voor deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor op externe kandidaten.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!


Vergelijkbare zoekopdrachten: WO, Bepaalde tijd, Parttime, 3-5 jaar, Consultancy, Auditor, Controlling, Controller, Noord-Brabant, Onderwijs/Training